Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rango100

Umowilem sie z MEŻATKA!!! Ide z nia na randke...

Polecane posty

Normalnie takie zachowanie wedlug mnie jest nie do przyjecia(podbijanie do zajetej dziewczyny) , ale kiedy ja poznalem od razu cos...zaiskrzylo(w sensie ona sama zaczela mnie podrywac, kokietowac no i jeszcze nie wiedzac, ze ma meza zaczalem sie z nia swietnie bawic)...Co robic, jak sie zachowywac,co o tym sadzicie? Dzieki z gory za odp:)

Gość yyyhmyyy
popieram przedmówcę.

Gość CzarnaMamba212121
a kysz szatanie , schlostaja cie w piekle za to!

Zapewne same panie pisza:) Moment, nic sie nie wydarzylo, wiec nie wiem skad takie oburzenie:) Zapytalem tylko o wasze(kulturalne) zdanie:D

Gość jakgdytam
Wstydzilbys sie. A ona i tak Cie wystawi, lepiej sie z takimi zameznymi flirciarami nie zadawaj.

Przeciez ja sie nie napalam na nie wiadomo co:) Zwykle, spotkanie przy kawie:D hehe:P Moze i tak byc, ze mnie wystawi, wszystko mozliwe:P

Gość jakgdytam
Wiec po co sie pytasz. Ciebie jeszcze moge zrozumiec, facet zawsze na ladna kobiete poleci , ale ona. Nie trawie takich ludzi, ma meza a oglada sie za innymi, to po co sie z nim wiazala skoro go nie szanuje. Zrobisz jak zechcesz, twoja sprawa jaka kobiete sobie wybierzesz.

Gość kobietom kwiatek
camerun umówiłeś się z k u r w i s z c z e m tak szybko oceniasz. kochana i szanowana przez meza swoejgo :p kobieta, nie mysli nawet o innych

ZAlozylem drugi raz poniewaz mialem problemy z PC i nie wiedzailem czy zalozylem:) A ty kochana widze z wielkim zainteresowaniem sledzisz cale forum i wiesz o wszystkich, nawet najmniejszych niuansach:) pzdr!:D

Gość hiv i syf
złapiesz

Gość kobietom kwiatek
za co mi dziekujesz :O pisze to co mysle anie zeby Tobie sie przypodobac :P slyszalam stwirdzienie, ze, jesli maz zdradza zone, ona jest tak samo winna zdrady jak maz, wiec sobie kalkuluje :P nic ponad to. ale z calym szacunkiem, musisz ten swoj dylemat roztrzasac tu taj :P wariat

Rango100 mam to samo :) tylko ja jestem już po randce, razem pracujemy także sie widzimy codziennie :)

Gość Tępicielka ułomów
To ta pacjentka musi być zdrowo szurnięta, jak na męża wybrała sobie debila z którym nie chce mieć jak widać nic wspólnego. Na pewno pasujecie do siebie, więc bawicie się dobrze 🖐️

Gość po mądrych pytaniach
tępicielko- zacznij ułomność tępić u siebie :D przydałoby ci się umysł przewietrzyć nieco, by sprawniej działał