Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuuulala

zauwazaylam ze mezczyzni lubią sukowatę kobiety.Po sobie

Polecane posty

Gość uuuuuulala

kiedys bylam wrazliwą zakochaną dziewczyną...szybko sie przyzwyczajałąm bylam mila slodka do rany przyloz..grzeczna itp..Ale dbalam o siebie...Po jakim czasie zabawy kazdy stwierdzal ze nic nie czuje...ze nie ma uczucia i odchodzil..W pewnym momencecie przestalam kochac po prostu nie umialam sie angazować..to nie jest maska po prostu te sytuacje mnie zmienily.Zaczelam traktowac facetow jak rozrywke seks zabawe wspolne wyjścia...stawianie mi dobrych obiadów drugki a przede wszystkim dobry seks..mimo checi kochac nie umiem.Zrobilam sobie kolczyk wpepku kolczyk na jezyku..Ale po paru ruchaniach stwierdzam ze nic nie czuje..bo taka jest prawdea zrywam kontakt bo mimo ze bylo milo nie chce mi sie kontynuwac znudzilo sie...Dzwonią płaczą w słuchawki..stoją z kwiatkami i wyznają milosc!!!nie rozumiem bylam wulgarna prymitywna pusta chcialam sie zabawic a oni sie teraz zakochują.Wtedy mnie nie kochali??:O

Gość Riki tiki tak...
nie kochają, tylko teraz nie ma już zagrożenia związkiem kwiatek to taniej niż 160 zł u dziwki

Gość uuuuuulala
znam mezczyzn i nikt mnei juz nie oszuka.sa zazdrośni....pisza co dziennie...Dwoch oznajmiło mi ze zerwało dla mnie ze swoimi kobietami...To nie jest zwykla chcica

Gość Riki tiki tak...
dla mnie obojetne czy suka czy mila, wazne tylko czy piekna

Gość Riki tiki tak...
ale wolałbym miła

Gość uuuuuulala
y

Gość dreamtraveller
To takie trudne do wywnioskowania? Mężczyźni lubią wyzwania, a "suki" takie właśnie stanowią. Niektórzy faceci wolą takie do rany przyłóż kobiety, ale na dłuższą metę to się każdemu nudzi. To działa też w drugą stronę... Nie namawiam Cię do bycia wredną, bądź sobą, a znajdzie się odpowiedni mężczyzna. Tylko rozglądaj się trochę, bo może patrzysz nie tam gdzie trzeba...

Gość erkaaaaaaaaaa
"Nie namawiam Cię do bycia wredną, bądź sobą, a znajdzie się odpowiedni mężczyzna. " zgadzam sie :)

Gość kkkkkkkjiwoudwio
polecam ksiażkę "dlaczego meżczyźni kochają zołzy" z niej się dowiesz czemu tak jest i znajdziesz sporo rad może wyszukasz coś dla siebie. bądź sobą. ps.to o czym piszesz to prawda

Gość łooboziu
'Mężczyźni lubią wyzwania, a "suki" takie właśnie stanowią.'taa aa dalej som już tylko smoki i gnomy...