Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _dwudziestolatka

pierwszy raz...

Polecane posty

Gość _dwudziestolatka

prosze o porade. mam przed soba swoj pierwszy raz. poniewaz jestem po operacji przedsionka pochwy (naciecie blony dziewiczej & krocza) nie obawiam sie bolu zwiazanego z defloracja, a jedynie bolu zwiazanego z samym wejsciem penisa do pochwy. chcialabym, zebyscie poradzili/poradzily mi, jak "usprawnic" i umozliwic jak najdelikatniejsze, najlagodniejsze - jak zwał, tak zwał - wejscie penisa do pochwy. pieszczoty bardzo mnie rozluzniaja (a juz tym bardziej jak jestem po alko... i mam megaochote sie kochac), ale niestety za chwile pojawia sie straszna "spinka" i ostatnio nawet odepchnelam swojego faceta, bo, najzwyczajniej w swiecie, balam sie... jak sobie z tym poradzic?

Gość kichanka
fajne i pomocne są żeliki różne.. np Durex play czy z Unimila.. a nawet zwykła oliwka (jak do dzieci) też jest ok... no i najważniejsze, nie można sie spinać! przecież kochasz swojego faceta i oczywiste jest to, że jak będzie wchodził to zrobi to delikatnie.. spokojnie możecie kontrolować ruchu a dopiero potem sobie przyśpieszyć :) dobrze będzie :)

Gość _dwudziestolatka
dziekuje pieknie :) ze tez nie wpadlam na to, zeby uzyc zelu...!!!