Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja się pytam...poważnie

Gdzie są moderatorzy????

Polecane posty

Gość ja się pytam...poważnie

Którzy powinni kontrolować teamty na kafeterii. Czy nie od tego jesteście, żeby usuwać tematy wulgarne i takie, które uderzają w uczucia religijjne? Zróbcie coś z tą chołotą z kafeterii!!!!

Gość Loretto kissy
Popieram,bo z fajnego forum robi się dziecinada, albo gorzej....coraz więcej takich,którzy tylko szukają, gdzie tu komu dopiec w wulgarny sposób...

Gość Jadzia katoliczka
popieram no gdzie te modery sa

Gość To nie on to wódka w nim płacz
Przez to ze ich niema, normalni tu nie chcą pisać :O Nieliczni pozostali :O

Gość Loretto kissy
A moze ktoś poleci jakieś forum gdzie są wlaśnie normalni???fajnie jest popisać , poznać poglądy innych ludzi-ale ludzi na poziomie!!!

Zyjemy w takim swiecie ze moralnosc to pojecie wzgledne. Odrzucanie sredniowiecznej ciemnoty to nie przejaw braku moralnosci. Ja jestem tolerancyjny wobec czarnych, brazowych, gejow itd, bo tacy sie juz urodzili. Nie jestem tolerancyjny wobec ludzi wierzacych, bo to w co wierza to stek bzdur a oni maja na tyle zakute paly ze nie moga sobie tego wyperswadowac. Z reszta co dewoci moga wiedziec o moralnosci jak kurva zycia nie znaja. Myslicie ze wiecie co to moralnosc bo byliscie na kazaniu? Debile :|

Wierzących pozostawmy w spokoju, zresztą nie wszystko naukowo da się wytłumaczyć, ludzki rozum jest na to za słaby.

Gość Loretto kissy
No i się zaczęlo,znak ze czas uciekać...

Zgadza się, wyższa inteligencja przejęła sprawy w swoje ręce :O Tyle co z tego forum pozostało :O

Jebnijcie se 10 zdrowasiek to moze cos sie na forum zmieni. Nie zapomnijcie odmowic jakiegos litania zeby lobusowi ulzyc w niedoli codziennego kazirodczego dvpczenia. Nie zapomnijcie rowniez rzucic ksiedzu na tace, zeby szybciej mogl auto zmienic, teraz sa okazje na Bentleye przyzwoite. Na koncu jebnijcie sie krucyfiksem w leb. Dobra, teraz na serio ide spac. Niech satan bedzie z wami.

uczucia religijne;-)) a co z uczuciami estetycznymi i zdroworozsadkowymi kt tez sa szargane na kazdym kroku, he?;-))

Gość na tym forum
szargane są wszelkie uczucia :P to forum sięgnęło już dna :O

no nie wiem, jakie narod takie forum - a ze ludzi sfrustrowanych nie brakuje to na forum wyzywaja ile moga - mnie zawsze bawi taki poziom agresji albo taka sila oddzialywania mojej wypowiedzi ze az sie ktos wzburza i zniza do wulgaryzmow;-) ludzie sa tak przewidywalni i latwosterowalni - to mnie przeraza znacznie bardziej;/

Gość fix de perfect
rzeczywiście tematów głupich i ludzi pokroju niedoszłego kandydata na prezydenta - pana Krzysztofa Kononowicza na tym forum jest niezliczona ilość. jednak, gdyby moderatorzy sie postarali usuwać posty głupców, forum by zyskało i może powrócili by na nie ludzie, z którzy teraz uciekają bo naprawdę za dużo tu chołoty.

Gość kot.13
zauważam, że moderatorzy usuwają TYLKO tematy zagrazające anonimowości osób. I dobrze- mamy wolność słowa.

Gość ciiiiammmciaramcia
kot.13 - też to zauwazyłam , które topiki znikają a które nie :) w tym moje. Bardzo sie z tego ciesze, na smietniku furiatki zgłaszają topiki o aborcji do usunięcia, nie pozwole zeby to skasowano , jesli skasują to ja zaloze identyczne ;) Niektorzy chcą chyba z forum zrobić drugi Wizaz - miejsce dla cichodajek i szurnietych bab , nie mozna o niczym gadac tylko o dietach , kosmetykach i pierdołach , grupa moderatorow + kilkadziesiąt uzytkowniczek ktore koczują tam od lat szybko cie wywalą , ja zaliczyłam juz 3 bany :D