Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na zawsze będę sam

Nie chcę mieć kobiety - bo dla niej byłbym kimś gorsi niż inni faceci

Polecane posty

Gość Na zawsze będę sam

Jestem prawiczkiem. Nie jestem adonisem. Nawet jak kobieta coś do mnie poczuje, to pewnie nie będę jej super podniecał i może minimalna chemia pojawi się po dłuższym okresie czasu. Tymczasem ona pewnie chodziła wcześniej od razu do łóżka z jakimiś przystojnymi facetami, nie interesując się ich wnętrzem i intelektem i od razu robiła z nimi co się dało. Dlaczego ja mam z nią być, skoro ona będzie mnie uważać za kogoś gorszego i mniej podniecającego. Na dodatek mam małego penisa i nie zniosę, że ktoś wcześniej mógł mieć większego

Gość NorthC
Z takim podejsciem to na pewno nikogo nie znajdziesz. Wiecej wiary w siebie, a wszystko Ci sie uda.

Gość tyytj75ju7
sosiku a ty jaka umiejetnosc dowartosciowujaca masz?:P

Gość czy-ktos-to-rozumie
AA KTO CI KAZE DURAKU? I TAK ZADNA CIE NIE ZECHCE SKORO CHCA LEPSZYCH OD CIEBIE

Gość Kaskazkudowy-piippyy
kazdy ma lepszego,ty pryszczu obesrany

Gość dfrtry4545645
a ja nie chcę mieć kobiety bo: - może mnie zdradzić, - może mnie zostawić, - może mnie wykorzystać finansowo, - może mnie zmusić do alimentów... Kobietom mówię NIE!!!

Gość dfrtry4545645
a poza tym kobiety mają luźne obsmarkane waginy więc po co mi to ? Po drugie są egoistyczne i mają silnie rozwinięty instynkt samozachowawczy ? Znam historie chłopaka które się powiesił przez dziewczynę z którą chodził przez 5 lat studiów a na koniec studiów ona go rzuciła. Nienawidzę kobiet.

Gość dfrtry4545645
Kobieta ma silny instynkt samozachowawczy.Wiąże się to (powiem brutalnie) z podtrzymaniem gatunku. Jej główne życiowe zadanie to urodzić,wykarmić i wychować. Bez tego po prostu nie istnielibyśmy. Tak jest i tak będzie i póki co nikt tego nie zmieni. Tak,jak facet szuka kształtnej kobiety z dużym biustem,tak ona szuka postawnego,zdrowego chłopa. Podświadomie działa dobór naturalny.