Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypełniam tabelkę

Kobieta, która nie umie gotować NIE NADAJE SIĘ DO BYCIA PARTNERKĄ / ŻONĄ

Polecane posty

Gość wypełniam tabelkę

W dzisiejszych czasach coś takiego jak nie umiejętność gotowania. I nie chodzi o jajecznicę czy parzenie herbaty ale np o pierogi, kotlety de volay czy inne potrawy wymagające umiejętności. Kobieta MUSI umieć gotować bo jak to sobie inaczej wyobraża ? :o

Gość a jak u ciebie kolego
z umijetnosciami ??? potrafisz naprawic w domu elektryke ?? potrafisz zrobic dziecku regaly na ksiażki ?? potrafisz polożyc plytki ?? potrafisz naprawic kran ???

Gość MADDIINNKKA ty sie zajmujesz
aaahahahaha :D a facet nie musi umiec, bo po co? bedzie sam, zony nie zlapie i chooj zdechnie taki biedny pasozyt z dwoma lewymi rekami z glodu :D

Gość ja gotować umiem
ale kotletów de volay nie umiem zrobić bo nigdy w życiu nie biorę się za mięso! a pierogów mi się robić nie chce bo za dużo roboty, nie wartej zachodu, są smaczniejsze potrawy niż pierogi i szybsze do wykonania to że kotś nie umie zrobiś jakichś kotletów nie znaczy że gotować nie umie

Gość zefra
Facet, który nie umie zrobić remontu w mieszkaniu, który nie zna się na elektryce, który nie zapewni kobiecie bytu, nie nadaje się na partnera.... Taki, który przyjdzie z pracy zmęczony i czeka, aż równie zmęczona żona po pracy ugotuje mu pyszny domowy obiadzik, tylko myśli, że jest prawdziwym facetem

Gość wypełniam tabelkę
yem qpy po moim psie które zbieram prosto z trawnika :O

Gość wypełniam tabelkę
gdy jestem głodny wycinam zdjęcia kotletów de volay z gazet po czym je zjadam :O

Gość wypełniam tabelkę
Służącą ? :o Wy chyba nie wiecie co mówicie !! W dupach wam się poprzewracało. Owszem, ja potrafię wszystko naprawić więc kłopotu z tym nie ma. I tak samo jak wy uważam, że facet musi to umieć. Tak samo uważam, że kobieta MUSI UMIEĆ gotować czy jej się to podoba czy nie. A dzisiejsze kobiety myślą, że wystarczy że są ładne szczupłe i zadbane a do ich obowiązków należy jedynie pindżenie się przed lustrem i muszą ładnie pachnieć :o A to nie tak drogie panie !! Nie możecie tylko brać brać i brać. Musicie coś dawać od siebie i nie chodzi mi o seks ale właśnie o takie podstawowe czynności jak gotowanie !! Pojłęy ? Czy są za głupie by to pojąć ? :o

Gość a ja wam cos powiem
jestem facetem i umiem smacznie gotować. Jednak jest coś takiego, ze jak kobieta nie umie w ogole to jakby traci w moich oczach. Wiadomo, nie skreslilbym takiej osoby tylko z tego powodu ale jednak jest cos takiego zniechecajacego. Mysle ze mozna odwrocic sytuacje i porownac to do faceta nie umiejacego jezdzic samochodem, niby nic wielkiego ale jednak zniecheca nieprawdaz?

Gość prawda w oczy kole baby
kobieta bez umiejętności gotowania skazana jest na staropańieństwo chyba, że znajdzie dziwaka ktory zadowoli sie pizzą zamówioną przez tel. kobiety, zamiast siedzieć 5 godzin dziennie przed lustrem i w łazience, proście swoje matki, ciotki by nauczyły Was gotować! gdzie byłyście gdy Wasze matki robiły ciasta i kotlety?

Gość cikitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Gotować nie umie , nie lubię ... i fakt jest mi z tym trochę źle ..!!!! ale co zrobić nie mam do tego daru ... i zgodzę się ,ze nie nadaje się na żonę !!! niektórzy faktycznie wogóle nie powinni zakładać rodziny .. ale każdy lubi chwilę przyjemności a stąd tylko jeden krok do wpadki ... i tak zaczyna się ..niestety :(

Gość gość
kobiety to k***y

Gość gość
Gotuję proste pożywne potrawy, zupy, piekę ciasta. Potrafię naprawić kran , spluczkę, drobną elektrykę, zmienić koło w samochodzie, szyję na maszynie dla domu różne rzeczy. Mąż potrafi gotować pożywne potrawy, specjalista od mięs, mielonych kotletów, szarlotki. Świetnie sprząta, umie w domu naprawić wszystko, kładł płytki, panele, sam zbudował murowany garaż według projektu. Uzupełniamy się, a oboje uczymy nowych rzeczy, czynności, całe życie.

Gość gość
A Wy, Panowie co umiecie?

Gość gość
Ja umiem gotować ale nie lubię za to mój mężus lubi i razem gotujemy albo idziemy do knajpy. Stanie przy garach tez kosztuje: woda, mycie, płyn, prąd lub gaz,robota. Zależy od potrawy. Na niektóre opłaca się iść do restauracji.

Gość gość
My faceci jestesmy od zarabiania na rodzine majsterkowania i grubszych spraw. Zadaniem kobiet jest to aby jedzenie było smaczne i obiad gotowy. Tak było od stuleci i tak ma byc dalej.

Gość gość
Tak bylo kiedys gdy kobieta nie pracowala. Teraz faceci sa niezaradni i ich pensja nie wystarcza wiec kobiety tez pracuja. Skoro przejely meska role zarabiania to faceci przejmuja kobieca gotowania. Prosta matematyka.

Gość gość
ei

Gość gość
Oczywiscie ze tak. Jeżeli facet wystarczająco dużo zarabia i żyją na dobrym poziomie.

Gość gość
Jesli facet zarabia wiecej to kobieta powinna o niego zabiegac koniec kropka xk

Gość gość
Facetom marzy sie idealna kura domowa a sami nic nie potrafia, najwiecej szczekaja ci bezrobotni albo zarabiajacy najnizsza krajowa:O z dwiema lewymi rekami do roboty:O

Gość gość
10'40,uuu i tu też wklejasz to samo !!!!!!!!

Gość gość
Kobiety leca tylko na kase i samców alfa a potem płaczą ze ich facet zdradza dlatego uczciwi faceci zostaja sami ce

Gość gość
Wiekszosc kobiet to pustaki szukajace bawidamka, nie zasługuja na uczciwego mezczyzne jak ja 🖐️ jd

Gość gość
Odrzucacie uczciwych mezczyzna wybieracie bad boyów samców alfa i modeli to potem co drugi zwiazek sie rozpada i płaczecie na forach ze maz was zdradza. A spokojni poukladani nie zdradzaja wiec zostaja sami 🖐️ cb

Gość gość
Nie ma juz kobiet uczciwych, kazda szuka modela pn

Gość gość
facet, który nie umie dużo zarobić NIE NADAJE SIĘ DO BYCIA PARTNEREM/ MĘŻEM W dzisiejszych czasach coś takiego jak nie umiejętność zarobienia pieniędzy. I nie chodzi o byle jaką prace za najniższą krajową czy dorywczą ale o zarabianie pow. 5 TYSIĘCY MIESIĘCZNIE wymagające umiejętności. Facet MUSI umieć dużo zarobić bo jak to sobie inaczej wyobraża ? pechowiec.gif