Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemgdzie

czy mozna oddac chomiki do zoologicznego??

Polecane posty

Gość niewiemgdzie

mam pytanie takie jak w temacie. mam 2 chomiki sa juz dorosle czy myslicie ze mozna je oddac do zoologicznego. pojawilo sie w naszym zyciu dziecko i czesto choruje i boje sie ze to wlasnie te chomiki sa powodem czestego chorowania. czy myslicie ze mozna oddac do sklepu zoologicznego???

Gość Slepiec jakich mało
z jakiego miasta jesteś?

Gość niewiemgdzie
Łódź. a co to ma do rzeczy??

Gość Slepiec jakich mało
Bo bym chętnie wzięła chomiki;-] Nie sądzę żeby do zoologicznego je wzięli bo co im z dorosłych chomików, do tego sklepy zazwyczaj mają kontakt z jakimiś hodowlami albo sami prowadzą. Najlepiej wciśnij jakimś znajomym:-)

Gość niewiemgdzie
wiesz co nie podawaj sie za mnie bo wychodzisz na debila. no tez o tym myslalam zeby znajomym dac. ale najpierw chcialam popytac czy do zoologicznego oddac

Gość ggghghfth
Starsze chomiki po oddaniu do zoologicznego sa przeznaczane na pozywienie dla wezow.

Gość gość
Dzieci z reguły chorują to jest normalne ale to nie przez chomiki :) Ja mam maleńkie dziecko psa kota w domu i jest ok Nie sądze by chomiki miały z tym coś wspólnego zresztą pamiętaj że to są tylko Twoje przypuszczenia

Gość bambolea
wystaw na allegro za 1zł. Na pewno kogoś znajdziesz

Gość potrzebne zrodlo
kurwa nastepna idiotka, ktora sobie wziela zwierzatka i teraz ma ich dosyc :O Nienawidze ludzi, którzy nie szanuja zwierzat :[

Gość potrzebne zrodlo
chomik ma gowno do chorob dziecka!!! Pogodz sie z tym, wzielas chomiki to je teraz chowaj. Dziecko tez oddasz jak ci sie znudzi??????????

Gość bambolea
nikt ci teraz nie da 200zł za używanego chomika :) Sama sprzedaje króliki i wiem jaka jest tego cena. Daj spokój, wystaw od 1zł i pozbędziesz się szybko.

Gość bambolea
To nie sprzedawaj jak ci szkoda kasy. Nikt ci tyle nie zapłaci. Zapomnij.

Gość lepsza gruba dupa i uśmiech
chomik dżungarski kosztuje 10 -15 zł

Gość andzelik
no ta bachor sie pojawil bo trzeba sie zwierzat pozbyc szkoda ze cie matka nie oddala do zoologicznego jak sie urodzilas poza tym twoja durnota jak widze bije rekordy skoro myslisz ze bachor moze chorowac od chomikow otoz nie moze idiotko skonczona

Gość CzZc
dziewczyno to w koncu chcesz oddac te chomiki czy sprzedac? piszesz zeby dobic jakiegos targu i znalezc naiwniaka? czy chodzi ci tylko zeby oddac komus? zaden sklep zoologiczny nie przyjmie ci starych zwierzat... wiec szukaj wsrod znajomych chetnych...ale skoro piszesz ze smierdza to juz sie wkopalas hrrr...

Gość CzZc
przedchwila narzekalas tylko na niego a teraz ze jest piekny xD

Gość lepsza gruba dupa i uśmiech
po pierwsze 1/10 po drugie chomiki żyją max 3 lata, najczęściej ok 2 - 2,5 wiec być może problem sam się rozwiąże niebawem :/ po trzecie można się dogadać z sąsiadami ze znajomymi, z rodziną żeby wzięli chomiki do siebie i ewnetualnie płacić im koszty karmy i ściółki

Gość patiiija
dzień dobry wszystkim, chciałam wam polecić bardzo dobre i skuteczne kursy uwodzenia prowadzone przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Ukończyłam tam kurs uwodzenia dla kobiet i ze skromnej i cichej księgowej zrobili ze mnie zdobywczynię serc męskich ;) naprawdę warto skorzystać, prowadzący są profesjonalni, a atmosfera na zajęciach bardzo przyjemna :) polecam www,wyzszaszkolauwodzenia,pl

Gość niewiemgdzie
CHCIALAM OD RAZU NAPISAC ZE TE WSZYSTKIE POSTY NIE SA ODE MNIE!!!!! WEZ BARANIE SIE ODCZEP JESTES ŻALOSNY

dobra już nikt się za mnie nie podszyje. teraz sprostowanie: 1. po prostu zapytałam się na forum!!! 2. nie dawałam zdanych ogłoszeń 3 to nie jest tak ze znudziły mi się chomiki czy coś bo one nie są moje tylko mojego męża ( nie muszę tu pisać całego życiorysu!!!!) 4. nie mam zamiaru ich sprzedawać nie umiecie czytać???? w temacie jest ze chce je oddać 5. to ze mam takie przypuszczenia to wynik ze przeczytałam kilka artykułów na ten temat i jest taka możliwość podkreslam mozliwosc 6.i to ze zapytalam czy mozna oddac do zoologicznego to tylko pytanie tak??? wiec prosze mnie tu nie obrazac i od razu wyzywac od idiotek bo przeciez od razu nie oznacza ze to zrobie przecież muszę najpierw zrobić badania alergiczne dziecku. i pytam gdyby była taka konieczność!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

nie cierpię takich ludzi którzy robią z innych idiotów ( to do ciebie podszywaczu) także idź do szkoły i nos w książki!!!!

do andzelik- ja sobie nie życzę żebyś moje dziecko nazywała bachorem!!! a czy to złe ze myślę o zdrowiu dziecka i chce oddać chomiki w czyjeś ręce żeby się nimi zaopiekował??? chyba gorsze by było gdybym je zagłodziła na śmierć albo inne rzeczy. a w życiu bym tego nie zrobiła!!! bo to są żywe stworzenia. i jeszcze raz powtarzam ze pytam się tylko czy można by było oddać je do zoologicznego??? jeżeli pytam to znaczy ze już w ostateczności jeśli nie znajdę osoby która by je wzięła!!!! czy wy naprawdę musicie się tak wyżywać??

Gość karolinaaaaaaaaaaaaaaa
ja kiedys poszlam do zoologicznego z myszoskoczkiem - chcialam go oddac, ale glupia baba sie nie zgodzila :O wiec gdy baba sie odwrocila ja podlozylam myszoskoczka do innych myszoaskoczkow i po klopocie :D po tygodniu go odwiedzilam mial sie dobrze, baba sie na mnie dziwnie patrzyla z usmieszkiem wiec pewnie wiedziala :P

Gość Panna m
Dnia 11.03.2011 o 10:47, Gość niewiemgdzie napisał:

mam pytanie takie jak w temacie. mam 2 chomiki sa juz dorosle czy myslicie ze mozna je oddac do zoologicznego. pojawilo sie w naszym zyciu dziecko i czesto choruje i boje sie ze to wlasnie te chomiki sa powodem czestego chorowania. czy myslicie ze mozna oddac do sklepu zoologicznego???

Oddaj bo twój BĘKART  ZARAZI BIEDNE CHOMICZKI

Gość Bulma
Dnia 11.03.2011 o 10:47, Gość niewiemgdzie napisał:

Oby ci zdechl GÓWNIAK