Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CO ZA GNOJJ!!!

BĘDĘ SEKSOWNĄ BLONYDNKĄ!!!!

Polecane posty

Gość CO ZA GNOJJ!!!

Jeszcze mojemu facetowi opadnie kopara i będzie mnie pilnował jak oka w głowie!!!! :) Objawy? facet na mnie nie patrzy obraca się za innymi nie prawi komplementów .........hmmmm Jestem mysią brunetką z krągłościami? Zamierzam być szczuplutką seksowną blondynką. Zmieniam się. Zapuszczam włosy jak trzeba będzie to przedłużę . Co innego przyciągnie uwagę jak nie długie blond włosy każdy facet za takimi patrzy ..Chcę się fajnie opalić nie na jakąś tandete Zamierzam zaoszczędzić trochę kasy żeby kupić sobie jakieś dobre kosmetyki perfumy. Od tygodnia jestem na diecie chcę powalać figurą chcę być zgrabna na lato a nie ukrywać się i wstydzić. Zamierzam sprawić sobie jakieś fajne szpilki. mam dość bycia popychadłem w adidasach sportowej kurtce blada cera na twarzy tylko tusz dzińsy golfy włosów które wyglądaja na takie zaniedbane... chcę być ATRAKCYJNA!!!

Gość bagpshi
sama spaslas się jak świnia, więc nie miej pretensji do faceta

Gość to po co ten glupi temat?
koleznko wystarczy ze zmienisz faceta i prawie caly twoj problem zniknie. A dla siebie mozesz powoli sie zmieniac ale tylko wtedy gdy da ci to satysfakcje

Gość Własnie TAk
a jak wyglada ten twoj chloptas?

Gość i gitt
dobrze myślisz autorko, warto zainwestować w siebie,popieram w 100% zrób się na bóstwo a szcena wszystkim opadnie,też mam zamiar schudnąć ze 4 kg jestem wysoka blondynką ale mam krótkie włosy i przedłużać nie chche tylko ciut zapuścić na fajną fryzurke, a i chce zrobic sobie sztuczne rzęsy dobrze zrobione ślicznie wygladają...

Gość Dra Cula
Zmieniać całe swoje życie dla faceta? Odbiło ci?

Gość lawa nsss
nie warto zmieniac sie dla jakiegos zakompleksionego typka. Ty sobie dasz rade znajdziesz normalnego mezczyzne dla ktorego bedziesz kims waznym a ten twoj bedzie zyl marzeniami o cudnej lali u jego boku,

to powodzenia - zmieniaj sie dla siebie nei dal faceta, ktory sie oglada za innymi. no i przemysl ten blond...

Gość paulettaa
Zmien sie dla siebie, nie dla niego. Nie warto. Popatrz kochajacy facet jesli nawet chcialby zebys sie troche zmienila zasugerowalby Ci to delikatnie, albo zaczal zabierac np na basen, do sklepow z ciuchami, sam kupilby cI jakies fajne szpilki, moze nawet porozmawialby z Toba mowiac,ze podobalabys sie mu taka i taka, ze ladnie wygladasz w tym i w tym, albo ze chcialby zobaczyc Cie w innym kolorze wlosow. A nie dowracal leb za innymi, nie jest Ciebie wart. Facet ktory bylby Ciebie wart sam by sprawil,ze chcialabys sie dla niego zmienic zeby sprawic mu przyjemnosc a nie z zemsty