Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kafeterianka252

Krocze po porodzie

Polecane posty

14.03 bedzie miesiąc po porodzie, a mimo to jeszcze mam szwy i lekkie ranki. Dbam o higienę itd. To normalne, że rana tak długo sie goi? Nie było to duże naciecie...

szwy zdejmuje sie po 10 dniach ;) nie zdjeli ci? po tym czasie juz nie ma prawa byc ranek niestety cos jest nie tak

miałam rozpuszczalne szwy... "przy pupie" prawie się rozpuściły, ale wewnątrz warg sromowych wiszą mi długie szwy... Normalne to?

wg mnie nie ja tez miałam rozpuszczalne. ale te na zewnątrz mi zdjeli bo sie długo ponoc rozpuszczają. a te ze srodka "wyszły" maks po 3 tygodniach

Gość tak, to jest jak
najbardziej normalne! Ja też tak miałam i byłam w tym czasie u ginekologa, i wszystko było ok. Miałam szwy rozpuszczalne

mówisz, że ranki w kroczu miesiac po porodzie są normalne???

mówisz, że ranki w kroczu miesiac po porodzie są normalne???

Gość miesiac po mialam raczej
juz wszystko zagojone i nic mi nie wisiało......jakos byle jak u Ciebie to wygląda.....

Mi jak wychodziły te rozpuszczalne to przychodziła położna i je albo wyciągała albo po prostu obcinała tak żeby mi nie przeszkadzały. Ranek żadnych nie miałam bo wszystko ładnie się goiło.

Gość su66u
moje szwy też długo się rozpuszczały a co do ranek to myślę że jeżeli nie są zaognione nie ropieją czy miejsce nie jest zapuchnięte lub obolałe nadmiernie to wszystko się powinno zagoić jak się martwisz to może zadzwoń do lekarza bądź idź na konsultację

Gość mama23_wr23
moja rana sie goila miesiac... szczegolnie przy odbycie.... mialam szy rozpuszczalne.. chyba z 7