Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana..

czy to ciąża..?

Polecane posty

Gość załamana..

tydzień temu kochałam się z chłopakiem. podczas stosunku lekko zsuwała się gumka. chłopak nie skończył we mnie wiec zapewniał mnie, że nie możliwe jest żebym zaszła w ciąże..jednak od paru dni zauważyłam, że pojawiła się duża ilość śluzu, większa niż zwykle.. często też trochę kreci mi się w głowie, ale nie mdleje. nie obliczyłam wcześniej czy mam dni płodne czy nie płodne, ponieważ nie brałam pod uwagę tego , że możemy się kochać. następnego dnia policzyłam, że był to dzień przed owulacją.. czy jest możliwe to, że jestem w ciąży? okres mam srednio co 31 dni, powinnam teraz dostać 22.03 .. trochę się denerwuje.. jestem gotowa na dziecko ale nie chce mieć dziecka już teraz.. proszę o pomoc i rady.. :(

Gość słow kilka
nawet jesli jesteś w ciązy (z kalendarza to prawdopodobne jesli rzeczywiscie prezerwatywa sie zsuneła) to nie masz prawa mieć zadnych objawów jeszcze conajmniej przez dwa tygodnie

Gość załamana..
to jakim powodem może być pojawienie się większej niż zwykle ilości śluzu? może to z nerwów..

Gość załamana..
co do prezerwatywy to się zsuwała ale pozostała w połowie na penisie

Gość ala ma kotacfc
Piszesz ze jestes gotowa na dziecko a zachowujsz sie jak 15 letnia dziewczynka. Wiesza ilosc sluzu o niczym nie swiadczy, kazdy cykl kobiety jest inny. Tydzien po stosunku to pewnie jeszcze nie bylo by nawet nie bylo zagniezdzenia a co dopiero objawy. Jesli prezerwatywa nie spadla calkiem to raczej nic nie wycielko. Wyluzu sie bo sie bezsensu nakrecasz

Naprawdę, dziewczyno, nakręcasz się... Nie tak łatwo jest zrobić dziecko :) mogę tylko powtórzyć to co poprzedniczki, czyli, że nie masz prawa mieć najmniejszych objawów ciąży teraz, zwiększona ilość śluzu może być spowodowana w zasadzie wszystkim... sama wiem, że jak się boisz ciąży, to wszystkie objawy pasują pod ciążowe :) jestem na 95% pewna, że nie jesteś w ciąży ;) a teraz spokojnie czekaj na okres.

Gość załamana..
dzieki za odpowiedz. teraz sie troche uspokoje..:) moż e to faktycznie strach .dlatego te objawy :)