Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ihavean

BOJE SIE, CZY MIMO WYKSZTAŁCENIA ZNAJDE PRACE.........

Polecane posty

Gość kamczyk
no to dlaczego polscy pilkarze zarabiaja 50 tys a nic nie potrafią ? Nawet nie grają w lidze mistrzów .. kto im chce płacic za to co grają ? Nie powinni zarabiac wiecej niz 2 tys zł ..

Gość elfik1234
Poszukuję osób, które w prosty sposób chcą trochę zarobić. Praca w dowolnych godzinach w charakterze konsultanta/ki znanej firmy kosmetycznej. Wynagrodzenie prowizja do 40%. Praca polega na zbieraniu i realizacji zamówień swoich klientów. Jedyny wkład własny to zaangażowanie. Praca dla wszystkich, którzy cenią sobie wolny czas- jesteś swoim własnym szefem, sam/a decydujesz ile czasu poświęcasz na zbieranie zamówień. Wpisowe 0zł +prezent. Chcesz dowiedzieć się więcej? napisz do mnie! elfik1234@o2.pl

Gość klos88
Plebs i takie tam docinki] Nie rozumiem was Ja nie wierze w ten kraj juz wogole ani w siebie mam dosyc skonczylem dwa technika lesne i logistyk z wynikami powiedzmy dobrymi na stazu w lp sam ogarnialem lesnictwo przez tydzien trzy tak sie zlozylo i co z tego mam stary zatrudnil kobiete w ciazy (nic nie mam do tego ktos musi dzieci rodzic) ktora miala 3 reklamacje na swoja robote firma na tym stracila a mi co powiedzial nie jest tak zle ale ja nie mam miejsca dodam ze studiuje zaocznie bo nie chcialem tracic czasu na akademiki i takie tem staz pracy doswiadczenie i co z tego mam otuz bardzo wiele zapierdalam jak jakis hlyst co ledwo podstawowke skonczyl za 5.5 zl za godzine zeby miec na utrzymanie musze jechac po 12 godzin dziennie nie spie nie jem nie mam czasu chce z dziewczyno sie pobrac chcemy dziecko ale za co ja pochodze z biednej rodziny gdzie ledwo co na jedzenie starczalo i nie chce zeby ktos to przezywal wiec nie moge sie zenic bo co skaze osobe na jakies pieklo niech nikt nie mowi ze sie nie chwytam roboty ile mozna trzeba sie uczyc tez jestem cieniem czlowieka znajomi jak mnie spotykaja to nie wiedza co mowic zawsze wesoly a teraz nawet na piwo nie pujdzie nie wiem po co to wogole pisze bledy sa wiem jestem padniety wrucilem wlasnie z egzaminow i mam dosyc wszelkie mazenia i plany zostaly zabite przez realia tak wiec apel do was po gimnazjum NIE UCZCIE SIE idzcie lepiej do zawodowki muraz ciesla bedziecie mieli prace i kase ja to umiem ale jestem samoukiem sytuacja mnie do tego zmusila nie stac mnie by najac tak wiec komentujcie zrypcie mnie ja wiem swoje trzeba wyjechac z tej koloni