Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wooozkowaza mama

proszeeee dordzcie

Polecane posty

Gość wooozkowaza mama

http://allegro.pl/coneco-flash-az-5-gratisow-gwarancja-i1481672353.html co sądzicie o tym wozku? da rade nim jezdzic zimą? a po parku,lesie? noi chyba cena jest ok, firma tez znana... co sądzicie o nim? interesuje mnie ten model i kolor zielony lub blekit:) zostalam vbez wozka bo moj obecny sie zepsul i nie mozna go naprawic.... wiec musze szybko kupic... dziecko ma 7mies.

Gość hal aj ken tejk?
Ja mialam woze taco-z duzymi pompowanymi kolami-do lasu, parku, na snieg idealny.... a takie koleczka, jak ma wozek z Twojego linku cos marnie widze...

Ja ten wózek widziałam na żywo, bo sama kiedyś zastanawiałam się nad jego kupnem. Przypadkiem trafiłam na niego w sklepie i powiem tak: Tandeta jakich mało. Większego badziewia już chyba nie ma. Wózek wygląda beznadziejnie i równie beznadziejnie się go prowadzi. Kompletnie nie nadaje się na spacery po lesie. Ani latem ani zimą.

Ostatecznie zdecydowałam się na baby design travel, ale nie polecam go na leśne wycieczki i zimę, bo po śniegu jeździć się nie dało. Gdybym szukała teraz wózka, kupiłabym ten: http://allegro.pl/hit-spacerowka-yetti-amotryzatory-plecak-mikrus-i1487259505.html Nadaje się i na spacery po lesie (ma amortyzatory) i na zimę, bo koła są piankowe.

Gość hal aj ken tejk?
Piankowe kola sa do dupy... Pozniej kupilam taki z piankowymi i po zimie cale zdarte sa :(

Tam na tej aukcji pisze, że można wybrać koła pompowane, żaden problem. Ja piankowe miałam w pierwszym wózku i były ok. Ale może dlatego, że jakoś specjalnie dużo nim nie jeździłam i nie miały kiedy się "zużyć" :)