Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wole na pomaranczowo222

Zaczyna mnie juz mdlić od tej sprawy z 5-letnim szymonek jakóbczykiem

Polecane posty

Gość wole na pomaranczowo222

bedzie to nastepnym hitem roku 2011,i media beda nas tym katowac codziennie jak i robia to smoleńskiewm?

Gość gonia389 łochów
mama szymka wyglada ba bogata stabilna kobiete, widzieliscie filmik z jej domu? piekny bogaty dom... kobieta musi mniec łeb do interesów

Gość nananannanana
podajcie linka chce zobaczyc jak miszka

Gość gonia389 łochów
piekny dom z kamienia, wielie schody, pokoj dziecinny jak wielki salon.. drogie zabawki... cód miód

Gość ale o co chodziiii
??

Gość ja tezmam juz dość
a jak widze tego ojca to mnie trzepie. Co za fiut obłudny. Na sam jego widok mam dreszcze. Kobiecie się nie dziwie. Nerwy jej puszczają bo pewnie fiut ją nachodzi i robi awantury. Nic temu dziecku nie zrobiła i nie zrobi. Na pewno go kocha nad życie, a to że czasem się drze i slowa leca. No cóż. Jak jej "tatuś" tak dopiekł i nadal pewnie spokoju nie daje to kobieta jest jak kłębek nerwów. Moim zdaniem za jakiś czas usłyszymy ze nagrania są poskładane :) Tatuś Szymonka to bucek straszny i myśli jak tu żonie dopiec nawet kosztem dziecka, jak się do majątku dobrać. Żal mi dziecka, kobiety też bo świetych nie ma na świecie! Kazdy coś na sumieniu ma! A widać ze ona syna kocha i syn ją kocha i nigdzie mu tak nie będzie jak z matką. Dla wielkich obrończyń- byłyście kiedyś w domu dziecka? Myślicie ze tam po głowie glaskają? O pewnych rzeczach po prostu się nie mówi i tyle! Gdyby matka się nad chłopcem znęcala to by były jakieś ślady przemocy fizycznej a różni ludzie, którzy widzieli chłopca mówią ze tych śladów nie ma. Moze faktycznie częśc krzyków była do dziecka, ale część tych "kurew" była na pewno do tatusia skierowana i sobie z tego mixa zrobił.

Gość to nie jest dom z kamienia
jest wylozony ozdobnym gipsowym klinkierem a"la kamien mam taki na kominku:P co do matki sory ale jak mozna tak mowic do malego dziecka no nie potrafie tego pojac.

Gość ja tez mam juz dość
A co ona tam takiego mówi? To ze jej troche przekleństw poleciało? To jest 5 latek a nie niemowlaczek. Dzieci na prawdę czasem potrafią wyprowadzić z równowagi i każdemu nerwy mogą nie wytrzymać. a to ze mu powiedziała ze jak nie będzie żarł to mu pasem dupsko przetrzepie to taka zbrodnia? Czasem mam wrażenie, ze tu siedzą same idealne osoby bez skazy, które nigdy nic złego do dziecka nie powiedziały, nigdy w dupe w dupe nie dały, nigdy nawet sobie nie pomyślały nic niestosownego. No po prostu matki bez zmazy. A mnie nie dziwi ze się matka wkurzyła jak stalą przy garach zeby obiad ugotowac a dzieciak fochy robił, cho c my nie wiemy co on tam robił, mógl na prawde pieknie nabroić. Matka gotuje, podstawia pod nos a tu fochy ze jeśc nie bedzie, a za 5 minut będzie po szafkach buszował ze głodny i szukał słodyczy, oj znam to. Jakby mu powiedziała nie jedz. To by potem była awantura o to ze on głody a ona mu nie chce dać jeść i go głodzi na śmierć i też by tatuś miał argumenty. Biedna ta kobieta bo na straconej pozycji jest. A tatuś taki dobrodziej ze go dziecko nie chce znać nawet. Widać jaki kochający i jak się o rodzinę troszczy. Wcześniej mówił że załozył podsłuch żeby mieć dowód że on nic żonie nie robi jak się kontaktowali, a wczoraj w tv już zmienił zdanie i opowiadał jak to matka dziecko w twarz uderzyła. Kłamca obludny :-o

Gość gonia389 łochów
masz absolutna racje. napewno wiekszosc tych idealnycgh mamus nie raz wydarlo sie i wpierniczylo swojemu dziecku. ta akurat wpadla bo ja nagrywal.. i co z tego?

Wiecie co? Ja swojej córce pare razy dałam klapsa, krzyczeć też mi się zdarza... Ale takie zachowanie???????? Wybaczcie, ale dla mnie to nie jest matka :/ Powiedzieć do dziecka: Ty kurwo? Wpierdziel mu spuścić za to, że się mlekiem gorącym oblało ( co było winą matki ewidentnie bo nie dopilnowała), Nastawiać dziecko przeciw ojcu? Straszyć je? Bić tak, żeby dziecko o litość płakało? : Proszę tylko mnie już ne bij! Dlaczego mnie tak bijesz? Tylko żeby mi krew nie leciała! Proszę przestań mnie bić! Znęcanie fizyczne to raz... ale co gorsza- znęcanie psychiczne, które może być dużo gorsze w skutkach niż bicie!!!

Gość belik wczoraj matka w tv
wyjasniała ze dzieku zab wypadł i to z krwią to było z rozmowy o zebie bo przyszło zapłakane i spanikowane i pytalo czy mu krew będzie leciała. To są ewidentnie zmontowane nagrania.

Gość kijevna
jesli nagrania sa zmontowane to sad to otwierdzi, facet to fiut - to fakt, ale jeśli matka faktycznie znęcała się psychicznie to jest to niewybaczalne - i nerwy nie są uspraiwedliwieniem - chore nerwy należy leczyć ja tez mam juz dosc - lecz się kobieto

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkk
wy jesteście pojebani!!!!!!!!!!!!nakrzyczała?ojnerwy jej pusciły??posłuchajcie siebie debile.!!!!!!!!!!!!ona traktuje to dziecko jak smiecia i nazwać je kurwa co nie che żrec??no sorry macie coś z głowami i tyle:Odebile co bronia tej kurwy

Gość ja też mam już dość
a dlaczego mam się leczyć? Dlatego ze uważam, ze kobieta nic takiego nie zrobiła? I nie tylko ja tak uwazam bo i prokuratura (która wczoraj dawała wyraźne znaki ze nagrania to montaż i trzeba przeprowadzić ekspertyze) i pani z mopsu która stwierdziła ze nic dziecku się nie dzieje zejest spokojne, szczesliwe i bez oznak znecania się. Matka ma kuratora od lutego jest pod kontrolą 2 kuratowrów i obserwują ja z ukrycia i nie ma zandych pzreslanek do tego ze szymkowi coś się dzieje. Od października matka zorbiła ( o ile zrobiła bo tak jak napisałam to na 60% montaż) 2 awantury dziecku bo jej nerwy puściły i za to mają jej dziecko odebrać? Wybacz ale ty myślisz ze gdzie temu dziecku będzie dobrze? W domu dziecka? w pogotowiu opiekunczym? Czy mzoe z tatuniem? Chyba zycia dziewczyno nie znasz tylko w jakims utopijnym świecie żyjesz. W domu dziecka myślisz ze wychowawcy głaszcza po głowce dzieci? Nie dość ze wpierdziel dostałby za brojenie od wychowawcy to jesczez od starszych kolegów. Poczytaj trochę "wspomnień z bidula" a nie tylko artykułów pierdząco słodzacych o tym jak tam cudownie i jakie to dzieci tam szczęśliwe.

Gość ja też mam już dość
No w nerwach powiedziała "kurwa" kilka razy i na prawdę to przecież takie przewinienie ze młodego dawno powinni do domu dziecka a matkę ukamienować publicznie. Oczywiście wy przy swoich nawet cholera nie mówicie bo nie wypada. :-o święte mamusie. Święte na kafeterii :D

Gość Marianna 34g
zrzygać sie juz idzie tym calym szymonkiem. dostal 2 razy porzadne baty i matka bluzgala,. wielkie mi halo... :( oczywiscie ze na kafe trzeba pokazówkę zrobic i pisac jaka to ona okrutna ze wy takie swiete prawda.. jagoda przeciez jak bóbvr plakala jak sie o tym dowiedziala :D dobre dobre... mam nadzieje ze skonczy sie ta okropna nagonka na matke dziecka, widac po niej ze jest umeczona kobieta a teraz jeszcze dziennikarze jej za doopa chodza.

Gość kijevna
"Kobiecie się nie dziwie. Nerwy jej puszczają bo pewnie fiut ją nachodzi i robi awantury. Nic temu dziecku nie zrobiła i nie zrobi. Na pewno go kocha nad życie, a to że czasem się drze i slowa leca. No cóż. Jak jej "tatuś" tak dopiekł i nadal pewnie spokoju nie daje to kobieta jest jak kłębek nerwów." "Żal mi dziecka, kobiety też bo świetych nie ma na świecie! Kazdy coś na sumieniu ma!" "Dzieci na prawdę czasem potrafią wyprowadzić z równowagi i każdemu nerwy mogą nie wytrzymać." pomijajac ten przypadek powiedz mi ile moge dac klapsow dziecku, które nie zawoła, ze chce na nocnik - biorac pod uwagę, że miałam cięzki poranek i jeszcze nie wypiłam kawy, więc nerwy szwankuja - no ile?

Gość Marianna 34g
jak nie umiesz nauczyc ze sie wola na nocnik to twoj problem :( daj czas temu dziecku a nie bij idiotko...

Gość Marianna 34g
i nie kpij sobie z tematu i nie porównuj dziecka co sie na nocnik zalatwiac nie umie do tej nagranej sytuacji bo sie osmieszasz

No! Będzie w przyszłym tyg. reportaż UWAGI!!!! Wreszcie ktoś się tym zajmie!

Gość Marianna 34g
jak to "wreszcie" ??? przeciez media juz trabia o tym wiec myslisz ze uwaga tu jakies cuda zdzailaaa?

Gość a ja cię zapytam
>yjasniała ze dzieku zab wypadł Pięciolatkom jeszcze nie wypadają mleczaki. Matka wyraźnie tresuje dziecko, nastawia przeciw ojcu. mały mówi, że tęskni za ojcem ale pod wpływem groźnego głosu matki mówi że nie tęskni - wyraźnie się jej boi więc mówi to, co matka chce usłyszeć. O samym traktowaniu dziecka, mówię o tej "scenie" kiedy mały nie chciał jeść, nawet nie wspominam bo to zachowanie niegodne nawet komentarza. Dziecko, które się poparzyło, matka powinna opatrzyć i uspokoić a nie bić za to, że się oparzyło. Rzeczywiscie super kochająca mamunia

Gość 5 latkowi moze już wypaść
zab mleczny.

Jak mozecie pisac że matke nerwy poniosły?? Jak was poniosą nerwy to wyzywacie swoje dzieci od skurwysynów itd.. Aż nie chce pisać tych wyzwisk ale jeżeli tak uważacie to ładne z was matki ..;/

Zamiast robic wferę na cały kraj powinni spakować torbę podtsawowych ciuszków i szczoteczkę szymonka i odtransportowac go jak stoi do tatusia. Niech tatuś mu gotuje i slucha jak dzieciak nie chce jeść, niech się nim zajmie, niech do niego mówi spokojnym głosem i jesczze niech zarabia na niego w międzyczasie. Dziecku bedzie lepiej, tatuś będzie szczęśliwa, a zła wredna matka sobie odpocznie. A jeszcze koniecznie w domu tatusia z 5 dykrafonów i 2 kamery i na żywo w necie 24 na dobę zebyśmy zobaczyli jak idealny człowiek sobie radzi z dziekciem. I glowę sobie daję uciąć że po tygodniu by tatuś wyjaśnił o co na prawdę cała ta afera i co chciał osiągnąć. :-o

To dziecko jest zaniedbane i to bardzo! Po samych jego rysunkach widać, że dziecko ma zachwiania emocjonalne. Nie wiem jak w ogóle można ignorowac takie rzeczy :/

Gość bellik znawca, powie ci na pod
podstwie rysunku co drzee,ie w w twoim dziecku, do psychologa ci daleko dziewczyno

a gdzies ty jego rysunki widziała? bo te podklądy obrazu to cho;era wie co to to wcale nie musi byc ich dom i jego rysunki. podstawili widok pod fonie zbey sie dobrze w tv ogladało :P

bellik znawca, powie ci na pod podstwie rysunku co drzee,ie w w twoim dziecku, do psychologa ci daleko dziewczyno tak się składa, że na podstawie rysunków dziecka można stwierdzić bardzo wiele nieprawidłowości...

No a ja po raz kolejny pytam gdzie widziałąs rysunki tego dziecka?