Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość canabian

pale codziennie maryche.Ty też?

Polecane posty

Gość canabian

nie wiem już co jest gorsze, to że salę codziennie czy to jak zabraknie...

Gość czibooo
a skad masz? ja bym sobie zapalila ale nie mam kontaktow :(

Gość canabian
nie pytaj,idź na osiedle i popytaj dzieciaków:) no ale jest coś złego w tym że codzieńie pale po pracy?mógłbym i w pracy,ale nie lubię siedzieć zamajany w sklepie:)

Gość uisas
ja nie pale bo to moze zaszkodzic na mozg po dlugim stosowaniu albo zwiekszyc ryzyko wystapienia choroby psychicznej .. Zdecydowanie wole wódke .. Przynajmniej niszczy watrobe a nie mozg

Gość canabian
nie pytaj,idź na osiedle i popytaj dzieciaków:) no ale jest coś złego w tym że codzieńie pale po pracy?mógłbym i w pracy,ale nie lubię siedzieć zamajany w sklepie:)

Gość uisas
mozg jest najwazniejszym organem .. Bez palca przezyjesz bez mozgu zycie nie ma sensu

Gość czibooo
myslisz, ze moge zapytac chlopakow ktorz w moim bloku siedza na schodach pijac piwo? dawno nie jaralam i stesknilam sie mary jane :) ale zeby robic to codziennie? troche przegiecie, zal by mi bylo mozgu :)

Gość canabian
wiesz,nie są to jakieś wielkie ilości.Buszek,dwa i styka.-nie lubię za bardzo się spalić..choroba psychiczną chyba już mi nie grozi,pale już z 7 lat,mniejsze,większe ilości. Wódkę codziennie pijesz?

Gość czibooo
uisas bardzo sie mylisz - woda tez niszczy mozg, kazda libacja powaduje nieodwracalna utrate szarych komorek

Gość julka karina
paliłam ok 13lat prwie dzien w dzien.... lubiłam. al e potem juz n amnie nie działała:) i juz od 2lat nic a nic.. pije ale potymi kac jak skurwysyyn mam gorsze jazdy..

Gość canabian
czibo myślę że nie niszcze jakoś specjalnie mózgu,paląc o ok.18 buszka na rozluźnienie..marycha też nie działa na mnie jakoś specjalnie i długo nie trzyma, Tak czibo,właśnie ich spytaj..tylko nie zbyt nachalnie:)

Gość czibooo
po ile teraz jest trawa?

Gość uisas
uisas bardzo sie mylisz - woda tez niszczy mozg, kazda libacja powaduje nieodwracalna utrate szarych komorek nie do konca .. Moj znajomwy wypil w zyciu kilka wanien wódki i nic mu nie jest .. PRzez kilka lat pil po pół litra dziennie .. Wydaje sie byc madrym czlowiekiem ..

Gość uisas
ale teraz ma 60 lat i przestał pic bo mu watroba wysiada .

Gość canabian
znam też troszkę nieciekawego towarzystwa i z mojej obserwacji wynika że o niebo lepiej jest sobie zajarac i żyć normalnie,z moich znajomych porobili się alkoholicy bez pracy,ambicji,marzeń,pieniędzy,dziewczyn,mózgu właśnie.'a ją żyje jak na Jamajce,jestem szczęśliwy:)

Gość canabian
koniec pracy,pora do domu.-czeka mnie małe co nie co:) jutro zobaczę jak temat płynie..czibo 50zł gram.

Gość jaracz szuwaksu
siema u was 1g. Marychy to ile lufek? Bo mi gosc daje 1gto mi 4lufy wychodzą a wam jak?

Gość czibooo
kurde, za czasow mojej mlodosci gram kosztowal 30 zl ... piekne czasy :)

Gość jaracz szuwaksu
u mnie gram stoi 3dychy

Gość canabian
kiedys jak zaczynalem palic,tez 30 kosztowalo... tylko ten twoj gram to polowka z tego co widze,bo ja za 5dych mam z 8-9 dobrych lufek najlepszego sqna... ale ja pale w dupkach bo mi malo trzeba..to dupek ze 20 wychodzi:D a skad jestes ze po 30 zl masz 4 galki?

Gość no to ja sie ciesze ze zyję
wesoło, mozg mi działa jak trza bez wspomagania marychą, jestem wolnym człowiekiem

Gość canabian
wszystko jest dla ludzi,ty;ko trzeba umiec z tych dobrodzienstw korzystac...zycie jest zbyt szaare by jechac przez nie na sucho:O

Gość pesymista
moim zdaniem wydaje ci się ze jest szare bo jarasz i bez jarania jest nudno, po jakims czasie bez jarania to uczucie by ci przeszło. ja jarałam przez4 lata ostatnie dwa codziennie- co drugi dzien. teraz nie pale już 6 lat i zapomniałam o tym i w ogóle mi sie brakuje, wcale o tym nie myslęi zycie mi się nie wydaje szare

Gość jaracz szuwaksu
jestem z podkarpacia i tak przewaznie 4lufy wychodzi...troche malo mi się zdaje.

Gość canabian
"zycie jest zbyt szare by jechac przez nie na sucho:O"-moze ta minka na koniec tego zdania wyglada pesymistycznie..ale nie uwazam zycia bez merychy(od rana do 18:D)za jakies super szare,badziej chodzilo mi o obecna sytuacje jaka znajduje sie w naszym kraju,bida i patologia na kazdym kroku..

Gość canabian
malo,ten co ci daje przycina na Tobie 2 lufy:)

Gość technik żywienia
czemu nasi mądrzy politycy nie zalegalizują marychy?dziurę by załatali,ludzie zadowoleni z życia byliby bardziej,wyluzowaliby spięci..samo dobro.Właśnie,za dobre,za tanie w produkcji i za dużo dobrego płynęłoby z tego.

Gość technik żywienia
kolego,jeśli sądzisz że to typowi palacze marychy,to ciekawy jestem czego Ty się naćpaleś..moim zdaniem oni pijani byli.Widać że polecia Ci brak