Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 11, 2011 pewnie coś w ustawieniach ale nie umiem znaleźć :O po formatowaniu obraz faluje, tak jakby się nakładały strony nie umiem lepiej wytłumaczyć dzieje się tak jak zjeżdżam na stronie z góry na dół i z powrotem pomocy :( mam już dość stare oczy i to mi szkodzi na wzrok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nie znam sieeeeeeeeee Napisano Marzec 11, 2011 A sterownik do grafiki zainstalowany ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 11, 2011 :O jak sprawdzić jaką mam kartę i czy mam te sterowniki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 11, 2011 weszła na jakąś stronę gdzie jest węższy obraz i jest ok czyli to cos w ustawieniach :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bleeeeeeegrehgt3 Napisano Marzec 11, 2011 nie masz sterownikow do karty graficznej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach