Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewidentnie laluś

Wrażliwość u chłopaka

Polecane posty

Gość Ewidentnie laluś

Czy chłopak, który jest nazbyt wrażliwy, przeżywa na prawdę wiele sytuacji, przez co chce zawsze wypaść najlepiej i bardzo się stara, ale zdarzy się, że mu nawet łza poleci, to słaby charakter nie godny uwagi?

Gość lola_mola
coś w tym jest, zależy też jaką dziewczynę spotka, dla jednej będzie ta wrażliwość plusem, dla innej nie...

Gość Ewidentnie laluś
nie mam na myśli braku zaradności i nieumiejętności radzenia sobie z problemami, ale wiele rzeczy mnie rusza. Za dnia mam dobry humor zazwyczaj i często się śmieję, ale czasami popadam w niemal depresję. ostatnio doszedłem do wniosku, że chyba lubię tak posiedzieć w smutki i później lepiej się czuję. może mam duszę artysty po części, bo często odnoszę wrażenie, że powinno być lepiej na tym świecie.

Gość lola_mola
a masz dziewczynę? czy jesteś singlem? mój chłopak jest mega zestresowanym facetem i szczerze mówiąc bardzo mi to przeszkadza....

Gość Ewidentnie laluś
Nie mam. A zestresowany raczej nie jestem. Wiele rzeczy mnie martwi po prostu, co mnie trochę nie pokoi. :)

Gość lola_mola
może rzeczywiście masz coś z artysty/filozofa, wrażliwość to raczej dobra cecha.... w tych czasach szczególnie, gdzie wszyscy pędzą na oślep, w wyścigu szczurów... raczej nie powinieneś mieć z tego powodu kompleksów

Gość Ewidentnie laluś
Trochę się z tym źle czuję, bo poniekąd postępuję staroświecko, inaczej co nieco postrzegam, mam swój świat. Nie biorę udziału w "gonitwie szczurów", ale mam swoje cele i nieustannie do nich dążę. Jestem indywidualistą, ale problemów z kontaktami nie mam, zazwyczaj ich unikam.

Gość Makrela w sosie własnym
NIe znacie sie dzieci na ludziach. Puźniej bedziesz boga prosiła o takiego czlowieka, jak cie cham po pysku natłuczze.

Gość Makrela w sosie własnym
sory jakos myslalem ze autor jest dziewczyna a tu chlop

Gość MAM BARDZO PODOBNIE
To normalne. Kwestia różnorodności charakterów najzwyczajniej.

Gość lola_mola
ile Ty masz lat w ogóle?

Gość Ewidentnie laluś
19

Gość lola_mola
jej, to ciesz się życiem, rozkminki i refleksje zostaw na starość... czasami tak jest, że można się za bardzo zaplątać i potem trudno z tego wyjść.

A więc są jeszcze tacy ludzie, jak autor... a straciłam już na to nadzieję. Jesteś skarbem.

Gość e56456
autorze a jak oglądasz jakiś film np. bohater umiera to płaczesz ?

Gość Niebiessskoooka,,
Jakos dla mnie skarbem jest facet wrazliwy na cudzą krzywde, empatyczny a nie płaczliwy melancholik ktory wiecznie pławi sie w stanach depresyjnych. Tacy ludzie sa toksyczni i trzymam sie od nich z daleka bez wzgledu na płec

"rozkminki i refleksje zostaw na starość" Czy ja dobrze czytam? Młody człowiek musi być niezbyt rozgarniętym imprezowiczem, który nie powinien zbytnio myśleć? Mowy nie ma. Zawsze ceniłam u ludzi zdolność analizowania, szerokiego myślenia w młodym wieku. Wrażliwość to nie choroba, którą trzeba leczyć zabawą i totalną beztroską.

Gość lukasz22
Sluchaj ja mam 22 lata i tak samo jestem wrazliwym chlopakiem a nie twierdze zebym byl laluś. Po prostu przezywam duzo rzeczy i spraw i to jest zupelnie normlane jesli sie ma taki charakter wrazliwy

Gość Amelia=*
a ja lubie takich wrazliwcow .

Gość Ewidentnie laluś
Mam depresję.