Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klamerka123

OBCZAJCIE TĄ LASKE NA FOTCE, JAKIE ZDJECIA!!

Polecane posty

Gość sfgdsgdsga
Ma najebane w główce i to zdrowo :P

Gość klamerka123
no dokladnie. najlepsze to zdj w stringach z milionem krost na zadzie, albo to w bialych...sorry, "kiedys" bialych pantalonach, ktore wpijaja jej sie w pusie. hahahaha :D

Gość fgdgdfgggg
niezłą kolekcję barchanów ma:D:D:D

Gość hgyhghgh
hahahahahahahahah powaliło mnie to. Jeśli chodzi o śmeiszne filmiki to polecam " foczka w you can dance" można się uśmiać:))

Gość miliczanka hanka
o kurwa :D :D laska jest z mojego miasta!!! :D nie znam jej, nigdy nie widziałam, ale teraz bede wypatrywac :D jak mozna wkleic zdjecia w gaciach, morde i adres? :D

Gość dzięi za poprawę humoru
:D Ja tego nie potępiam, w końcu nikomu krzywdy nie robi, ale śmieszy mnie, że ona włożyła tyle fatygi w to, żeby stworzyć profil różnych majtek. W zasadzie według mnie te majtki nie są takie najgorsze: jedne codzienne, inne bardziej eleganckie, wiadomo - też mam w szaie różne, ale modelka moim zdaniem robi im złą reklamę: nie potrafię powiedzieć czy to wina brzydkiego tyłka czy tej dziwacznej pozycji z rozkraczonymi nogami (raczej kojarzy mi się, że modelki reklamujące bielizną wypinają pupę ale nogi mają złączone), ale efekt jest super.

Gość bujaj
kurwa tera z spac nie bede mogl łoż kurwa............

ejj.. ale ta "Foczka zYou Can Dance"??? jak to możliwe, że ja tej nie widziałam, ja pitolęęę wklejam podobny link (jeśli chodzi o podobny znak rozpoznawczy;-p) http://www.youtube.com/watch?v=BCUcql__dVI do tej pory myślałam, że takie przypadłości to ściema, że ktś robi tak specjanie, ale usłyszałam Magdę Gessler i teraz tą foczkę i rozumiem, że tak niektórzy kurwa mają! ale czat!

Tuma, a Ty masz zdjęcia nóg w stopce :D

nio mam:) o Jezu z tymi śmiechami... znowu polewam... makabra!! oderwijcie mnie od internetu bo brak mi tchu......! kosmity!!!

No pomyślcie sobie, ile czasu musi zająć przebierać się tyle razy i pozować, a potem to wrzucać do sieci. Tak po prawdzie, to mogłaby włożyć go więcej: w każdych majtkach ma max jedno zdjęcie i wydaje się niewyselescjonowane bo na kilku co najmniej krzywo leżą i widać te krosty, na jednych jest plama. A wystarczyłoby zrobić kilka zdjęć i wybrać lepsze. :D

I mogłaby lepiej dopasować te majty. Nie jest jakoś bardzo gruba, ale jak zakłada za małe majtki to wydaje się jakby jej się sadło wylewało.

Gość nivea life
obejrzalam wlasnie foczke z u can dance hahahahahaha dobre dobre!

to jest reklama miękkich poduszek, do których... majciochy przyłóż :-O bo nic innego...

Gość ale jajca, a wiecie co
Mi wygląda, że miejscem akcji jest jakiś internat, akademik, hostel czy coś takiego. Takie meble masowej produkcji, koc tez dość typowy.

Gość ja tez tam mieszkam
jak znam życie to laska waliła zdjęcia w internacie TL :D tam to się dzieją orgie :D ale se poszukam jej i jak znajdę ,spotkam na ulicy to ja już coś wypalę :D bedzie burak jak ta lala :D

ma dziewczyna fantazję :D:D:D jak chcecie się pośmiac, to polecam www.wiocha.pl Tam widac, ilu swirusów w necie siedzi i pokazują wszystko :D