Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziaaa29

brak okresu , a odstawienie tabletek

Polecane posty

Gość madziaaa29

Witam ! Chcę się Was spytać, może któraś miała podobny problem :( Otóż 2 miesiące temu odstawiłam tabletki anty. Brałam je rok . Pierwszy okres (z odstawienia ) dostałam prawidłowo, drugi z 3 dniowym opóźnieniem, a na trzeci nie mogę się doczekać a dziś już 35 dzien i dalej nic:( czy to normalne, że teraz mój okres będzie tak nieregularny ? I jeśli tak to ile to potrwa ?:( ciąże raczej wykluczam , ponieważ zawsze kochaliśmy się z zabezpieczeniem i nie było awarii :P Z góry dziękuje za odpowiedzi, Pozdrawiam :)

Gość xiquilla
ja mialam podobny problem z plastrami evry i czekalam z utensknieniem na okres juz myslalam ze jestem w ciazy a tu po tygodniu spoznienia pojawil sie okres !ja nie wiem ale mowia ze po odlozeniu tabletek jet latwiej zajsc w ciaze ale niektoze ze ciezko wiec juz sama nie wiem

A miałaś regularne cykle przed braniem tabletek? Wiesz może to trochę potrwać zanim Twój organizm wróci do równowagi hormonalnej. xiquilla Jajnika po odstawieniu tabletek zaczynają pracować jak oszalałe i może zdarzyć się nawet mnoga owulacja. To, że okresy są nie regularne nie znaczy, że nie ma owulacji, tylko później ona występuje, a to już ma związek z hormonami.

Gość madziaaa29
dzieki za odpowiedzi, no miałam tak między 34, a 38 dni więc w miarę , ale bardzo długi cykl może też to ma znaczenie :( no nic czekam dalej, dzisiaj tylko zauważyłam śluz tak jakby lekko brązowy i z odrobiną krwi, do tej pory miałam tak czasem po okresie , wiec trochę mnie to zdziwiło :(