Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za_górami_za_lasami!!

Tak się boje , że dostanę miesiączkę !!

Polecane posty

Muszę poczekac jeszcze tydzień :( ale tak mi się dłuży...boję się , że dostane @...marzy mi się mały bobas choć to nie byłaby planowana ciąża :(

Kochałam się z facetem w swoje najbardziej płodne dni, nie doszedł we mnie (tak powiedział) a wyjął wtedy doszło do wytrysku , potem ponownie wsadził...chyba jest jakaś możliwość abym zaszła w ciąże prawda?!

Gość Jesli to nie Twoj maż
a tylko facet to mam nadzieje ze nie jestes w ciazy. Polecam najpierw slub koscielny potem rodzinka .Powodzenia.

Gość thaisse80
mala ale jest.

nikogo nie ma ?! zupełnie nikogo !! babeczki kochane ja zaraz szału dostane :P

Ale Ty głupia jesteś... i co chcesz złapać faceta na bachora? współczuje. To musi być przemyślana decyzja z dwóch stron, a nie że będziesz coś spiskować za plecami chłopaka.

To juz nie te czasy kiedy kobiety zachodziły w ciąże po slubie:O zresztą nie odbiegajmy od sedna rozmowy :O

Aneta Nie musisz być tak niemiła i zaraz wyzywać , ciąża byłaby nie planowana ale oboje z ukochanym cieszylibysmy się z małej dzidzi ...;) i to nie jest tak , ze spiskuje za jego plecami... on doskonale wie , ze jest prawdopodobieństwo , iż zaszłam w ciąże ...;) także wyluzuj troszkę ,skoro nie znasz sutuacji:)

Nawet w tych czasach zdarzają się planowane ciąże po ślubie, a wracając do tematu to oczywiście są szanse na ciążę, bo mógł mieć nasienie na członku, gdy wszedł w Ciebie ponownie

Ja nie pisze , że nie zdarzają się planowane ciąze po slubie , moja siostra tak własciwie miała , najpierw ślub , potem dzidzia ;) jednak ja wychodze z odrobine innego załozenia , co nie znaczy , iż w jakiś sposob negatywnie podchodze do kobiet , ktore staraja się o maluszka dopiero po ślubie ;)

Kurcze to oczekiwanie jest najgorsze :O jest tu jakaś kobietka , która tak jak ja czeka na @ majac nadzieje , że jej nie dostanie?;)

Gość kwiatek bławatek
A po co Ci to dziecko teraz? Nie lepiej najpierw wyjść za mąż za "ukochanego", a dopiero później planować dziecko? A jak się "ukochany" zwinie i zostaniesz sama z dzieckiem?

Hehe;) dlaczego tyle pesymizmu przez Was przemawia ?! ;) Ukochany się nie rozmyśli , ślubu nie chcę !! po prostu papierek nic nie zmieni w naszym związku , jest nam dobrze tak jak jest !!Nie wiem dlaczego się tak uczepiłyście tego ślubu ?! przyjdzie czas to i może będzie ślub , póki co nie planujemy bo jest nam tak dobrze ;)

ooo jakie miłe Panie ;) dziecinko to co teraz napisałas swiadczy tylko i wyłacznie o Twoim wychowaniu , jak mniemam jest one równe zeru... matka nie nauczyła kultury?! zazdroscisz , ze sa jeszcze na tym swiecie szczesliwe pary , ktorym sie układa, które są szczesliwe niekoniecznie z papierkiem z USC ?! Wyjdz z tego tematu desperatko , to mój pierwszy i ostatni post w Twym kierunku , nie chce się wszak zniżyć do twojego jakze niskiego ilorazu inteligencji :) Pozdrawiam

Gość kwiatek bławatek
A to ten wredny post był do mnie? A co ja takiego napisałam? Miej sobie dziecko z kim chcesz i jak chcesz. Twoje życie i Twoja sprawa, dziecinko. Tylko po co o tym trąbić na forum? Jak coś na forum piszesz, to licz się z tym, że ludzie będą Cię oceniać. Jak nie chcesz papierka z USC to Twoja sprawa, nie wiem, po co takie oburzenie! Ja wiem, że można zajść w ciążę przez "wpadkę" kontrolowaną, ale po co tak, jak można zaplanować i oboje partnerzy mogą się starać świadomie o dziecko. Dlatego Twój post wygląda tak, jakbyś była zakochaną małolatą próbującą nieświadomego faceta na dziecko złapać. I stąd pewnie takie nieprzychylne komentarze. Wybacz, ale kobieta szczęśliwie zakochana i kochana, która jest pewna swojego partnera i jego chęci posiadania dziecka, nie musi zachodzić przez "wpadkę". To jest mój ostatni post do Ciebie...dziecinko:D