Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszmarżycia

Te historie mną wstrząsneły

Polecane posty

Gość koszmarżycia

Cześc chce sie z wami podzielic tym co mną wstrząsneło. MInowicie przez przypadek trafiłam dzisiaj na dwa artykuły. Jeden to ciepienie dzieci chory na Eb nazywają ich " dzieci motyle" Takie dziecko rodzicie sie z chorobą. Choroby przebiega na tej zasadzie ze skora dziecka kazdego dia odpada i pokrywa sie strupami. Dzieci te kazdego dnia cierpią przy zmianie bandazy. Dozywaja ok 30 lat. Gdy to zobaczyłam cos we mnie pekło. POtem znowu przypadkowo zeby nie myslec o tym zaczełam sobie czytac jakies arytkyły i znowu trafiłam na artykuł gdzie klilkumiesieczne dziecko było wykorzystywane seksualnie i nad ktorym sie znencał ojeciec. To teraz wyobrazcie sobie takie małe bedne niewinne gołe dziecko i facet z pytonem o dlugosci 15cm je molestuje dzien w dzien razem z bratem. Boze wyc mi sie chce jak o tym pomysle ze takie cos zadarza sie praktycznie kazdego dnia zarowno jak i w jednym tak i w drugim przypadku. Koszmar tak mna to wstrzasnelo ze musiałam o tym napisac.

Gość wiedźma nienawidze facetów
bo faceci to niewyżyte świnie, potwory wstrętne, jak można dobierać sie to takiego małego dziecka??? tylko facetów tych debilów stać ta cos takiego

dostaną gnoje za swoje...bez obaw...tak samo jak "mamusie" znęcające się lub porzucające.... a chorym rodzina ma obowiązek się zajmować aż odejdzie...