Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upilem sie cukierkiem z rumem

Mam pytanie do mlodych kobiet

Polecane posty

Mam takiego kolege, wczoraj gadalismy i spotykal sie z dwiema dziewczynami, one nastawione na zwiazek , jak wiekszosc kobiet. On im niczego nie obiecywal, zachowyawal sie jak kolega albo sex friend. One ciagle liczyly ze cos z tego bedzie,ze wyzna im milosc itepe. W koncu ulegly ,dlaczego nie wiem, mial sex z jedna i druga (oczywiscie nie wiedzialy o tej drugiej). Zwiazku nie ma bo on nie chce. Czy to wlasnie jest sposob na sex? Udawac zakochanego albo wrecz przec4wnie niedostepnego?

Gość prawiczek buddysta
prawda wiekszosc lubi drani ktorzy wykorzystują i mają je potem w dupie i traktują jak kolezanki

Gość no jasne wykorzystaj
ile się da a potem porzuć

Gość łolelleleelellelelele
W wiekszosci przypadków to sposob... i coraz wiecej facetów z niego korzysta :O działa wlasnie na młode dziewczyny , niedoswiadczone ,zakochują sie i chca zrobvic wszystk dla chlopaka

tak też mysłalem , warto słuchac starszych kolegów ;)

Gość ale z was doopki
:( trafi kosa na kamień :P

Gość prawiczek buddysta
szkoda ,ze przystojny nie jestem :( swoją droga kobiety sa strasznie naiwne

Gość no to zawsze jakiś sposób
ale ja gdyby mnie tak facet potraktował to...no po prostu tak bym mu uprzykrzyła życie , ze chłopaczek do końca swoich dni by tego żałował...takze lepiej uwazac z kim sie pogrywa ;)

Gość prawiczek buddysta
a co jesli by cie oszukiwal ? Zmyslil sobie wszystko , imie ,gdzie mieszka , szkole / miejsce pracy ? Nic. Bys wija sie z myslami ,ze cie bzyknąl i szuka kolejnej. Myślcie ,bo jestem przerazony głupotą niektorych , wierzycie w kazde pierdoly jakie sie wam mowi

raz mi sie taki cwaniaczek trafił , który myślał , że ma naiwną lalunie przed sobą ... doigrał się :D stracił wszystko , łacznie z praca i samochodem , doprowadzilam do tego , ze znajomi sie od niego odwrócili i zadna babeczka go nie chce :D

prawiczek buddysta Mamy XXI wiek i nikt nie musi nawet podawać swoich danych aby go znaleźć ;)

Gość prawiczek buddysta
No jestem ciekaw twoich sposobów :D spotykasz sie z kolesiem np z sympatii , on ściemna od poczatku , nie poznajesz jego znajomych , chodzicie na randki , wykorzystuje cie i znika . Konto kasuje. Nie znasz prawdziwego imienia i nazwiska i co niby robisz ? buhahaha

Po pierwsze nie umawiam się z facetami z sympatii , po drugie nie idę do łóżką z facetem , którego nie znam , badz też znam ale nie jestem jego pewna , po trzecie zakładając ze trafiłaby mi się taka sytuacja to mając kase , mozesz wszystko;) wystarczą dobre znajomosci i pieniadze ...chocby mi sie ukrywał na koncu swiata znalazłabym skurwiela ale wtedy byłby biedny :D oczywiscie nigdy nie dopuszcze do takiej sytuacji bo patrz punkt pierwszy i drugi ;)

ferdexs Tak okazał się frajerem , miał się za niewiadomo kogo ale szybko go zgasiłam , jak juz wspomniałam kazdemu , nawet najwiekszemu cwaniakowi mozna uprzykrzyć zycie , choćby zamówić plakaty z jego wizerunkiem i podpisać UWAGA NA TEGO PANA , MA MAŁEGO :D a potem porozwieszać gdzie się tylko da :P to tylko przykład :P

Gość prawiczek buddysta
Majac kase mozna wszystko ? E tam , mafia pruszkowska - polowa siedzi ,a druga polowa zrobila nowe gangi , niektorych bosów nie moga znalezc , a ci ktorzy ''zostali bohatersko odnalezieni przez dzielną policje'' wpadni na głupotach :) Pelno swirów chodzi po ulicach ,terrorystów a Ty gadasz ze bys znalazla faceta ktory cie wykorzystał :D A autor mial chyba na mysli ''mlode'' !! kobiety czyli pewnie nastolatki i max 20-22 latki . Inteligenty uwodziciel nie podaje swojej ofierze miejsca pracy ,adresu zamieszkania i innych szczegolow z zycia ;) Tak mi sie wydaje ,bo ja w tym doswiadczenie mam zerowe :D Ale jesli ktos ma wygląd to co za sztuka nasciemniac 18 latce przeleciec ją i zostawic ?

Gość prawiczek buddysta
''zamówić plakaty z jego wizerunkiem i podpisać UWAGA NA TEGO PANA , MA MAŁEGO''' no to juz jakis konkret :D:D Ulotki , plakaty, wybulic 5 tys na billboard i jego nr telefonu :D

o czym Ty w ogole piszesz ?! :D mafia ?! żadna mafia... to raz , dwa nie mogę nawet napisać o co mi chodzi :P wybaczcie :P

Buahahaha zobaczyłbys odszkodowanie jak świnia niebo :P Nawet nie wiesz jak dużo może człowiek , który wydaje się zupełnie niepozorny :Psprawa by ucichła szybciej niz przypuszczasz , wierz mi ;) A sprawe by umozono jesli takowa by była , w co wątpie... szczerze wątpie ;)

Gość prawiczek buddysta
chciałem tylko powiedzieć ,ze nie kazdego mozna znalezc , a tym bardziej nikt by nie szukal gościa ktory przelecial kogos :D z tego co wiem nieszczesliwie zakochani posuwają sie do innych metod , pozorują niewinne spotkanie i oblewają kogos kwasem - było w Rozmowach w toku :O

Gość prawiczek buddysta
ferdexs - o co pytasz ? :)

Gość prawiczek buddysta
Duzo ma , inaczej nie bylbym prawiczkiem :classic_cool: na fotce.pl liczy sie ładna gęba ,ewentualnie kaloryfer na brzuchu i same piszą bez zadnego podrywania :classic_cool: w realnym swiecie jest podobnie

Gość ale z autora
Jak to -najpierw piszesz NIC NIE OBIECYWAŁ a potem UDAWAŁ ZAKOCHANEGO. Jak udawał to znaczy tyle że jest fałszywy. Tak, to czasem działa bo ciągle zbyt dużo jest niedowartościowanych kobiet. Teraz pytanie - czy to właśnie jest cel twojego kolegi żeby wykorzystywać te zakompleksione kobiety? Niby tak można ale jak spotkasz taką laskę potem na ulicy? Albo jakimś cudem cie znajdzie? Okaże się być w ciąży? Taki facet jedzie tylko na kłamstwie i tanich sztuczkach ale na dłuższą mete tak sie nie da. A może będziesz za 20 lat tłumaczył dzieciakowi dlaczego olałeś matkę jak była w ciąży?

Gość prawiczek buddysta
ale z autora - faceci są bardziej przebiegli niż kobiety , mowile ze trzeba byc inteligentym podrywaczem , tylko idiota by zaliczal panienki w swojej 15 tysiecznej miescinie :)

Gość prawiczek buddysta
PS : tylko niedorozwinięte kretynki albo ci kolesie , ne wiedzą co to tabletki i kondomy :D

Gość ale z autora
Można znaleźdź każdego szczególnie jak ktoś naprawdę chce. A takie zachowanie jest nieuczciwe i chamskie. I liczcie sie z tym że raz, drugi sie upiecze, ale nic nie wiadomo.. A żeby komuś namieszać nie trzeba plakatów, wystarczy poinformować jego rodzinę, znajomych o tej sytuacji. Jest wiele sposobów. I wreszcie - co ci przyjdzie z ruchania na jedna noc? Zarazisz sie hiv, albo czymś, a przyjemność średnia bo nie znasz tej kobiety, więc trudno żeby seks był super.. w gumce, na szybko. Nie wiem czy to jest warte ceny jaką możesz potem płacić.

Gość prawiczek buddysta
To juz nie do mnie te pretensje :) I czytaj to co napisałem ze zrozumieniem , któs kto z gory zaklada ,ze bedzie kogos oszukiwał nie bedzie opowiadal o swojej rodzinie i swoim zyciu ( zmysli na te potrzeby nowe JA ) wiec mozliwosc jego odnalezienia dla przeciętnej osoby równa sie ZERO . Policja z tym nic nie zrobi , bo co moze zrobic ? Chyba ,ze wymysli sobie gwałt . Wtedy zaangazuje sie policja. Ponad rok temu ukradli we wroclawiu kilka milionow euro i do tej pory ich nie znalezli ,a znajdą gwalciciela? U mnie w Wawie na pradze ,rok temu zamordolwali w monopolowym dwie kobiety - podobno to były dzieciaki 13-15 lat - oczywiscie nie znalezieni. Za duzo seriali w tv typu CSI , i innych pierdol dzieci moje a potem probujecie błysnąc wiedzą :D 🖐️

Gość ale z autora
Ty robisz ty tylko żeby sie pochwalić kolegom. Nie wiem komu chcesz zaimponowac tym że wykorzystujesz niedowartościowane i niedojrzałe dziewczyny. W 3 mln. mieście też bez problemu można wpaść na kogoś znajomego.

Gość ale z autora
Można jak sie ma znajomego informatyka. Można wpaść na ulicy na ta osobę. Pozatym bardzo trudno jest spotykać sie z kimś i nie udzielić żadnych informacji. Gdybyś non stop kłamał to byś sie pogubił. Bo nie pamiętałbyś co powiedziałeś wcześniej. Jak sie rozmawia o swoim zawodzie to też trudno kłamać, a ten temat porusza sie zawsze. Bardzo łatwo sie zapomnieć, także nie da sie zmyślić wszystkiego. Wystarczy czy ktoś cie zapyta o szczegóły twojej pracy, a już możesz wpaśc.

Gość prawiczek buddysta
Ja o tym wiem , ja tak życ nie zamierzam . Chce ci tylk ouswiadomic ,ze nie da sie wszystkie od tak po znajomosci zrobic. Z tym drugim sie zgadzam , zeby permanentnie kłamac trzeba byc zajebiscie inteligentym , miec doskonala pamięc i wyczucie zeby nie przesadzic. A to juz podpada pod schizofrenię :O Na kafe była kiedys dziewczyna pamietam jej topik , wyjechala z rodzinnego miasta : oszukiwała wszystkich rodzine ,ze studiuje ,ze ma znajomych , chlopaka, znajomym opowiedziala bajke ze pochodzi z usa , jezdzi na wycieczki do brazylii , zmyslila imie nazwisko ,stworzyla sie na nowo - skonczyla u psychiatry i wiecej nie pisala na forum :O Niech kazdy robi co chce ,takie moje zdanie , zło zawsze wraca z podwojną silą - pozdrawiam :) 🖐️