Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama_córeczek

Pomocy nie mam już siły!!!!!!

Polecane posty

Gość mama_córeczek

Proszę was o pomoc bo nie wiem już co jest grane dziś 5 dzień jak nie mam @ robię testy wynik negatywny,dziś robiło mi się słabo, gdy poszłam do łazienki to poleciało coś białego pewnie śluz i minimalnie (kapka)wtedy krwi i nadal nic,nie wiem co mam już myśleć co się dzieje a miesiączki miałam regularne co 26dni.Jak myślicie co mi jest i co to może być skoro testy wychodzą negatywne.

Gość ja byłam na diecie bezmlecznej
może to od nerwów ci się już spóźnia

Gość ile masz autporko lat?
mi tez się spóźnia już 4 dni, wcale nie planuje jeszcze dzidzi ale skoro się dorosło do seksu to trzeba być świadomym, ze to może doprowadzić do ciąży, nie chcesz mieć dziecka-nie współżyj. ja mam nadzieje, że u mnie to fałszywy alarm, ale jeśli to to będę się cieszyła:)

Gość mama_córeczek
Mama 27 lat 8 miesięcy temu urodziłam córkę więc to by było moje wtedy 3 dziecko i nie planowane i nie w tym momencie chciane. Dziwi mnie ta cała sytuacja bo nigdy tak nie miałam 2 dni jak się spóźniła to ok ale nie 5 i tylko jedna kropla i koniec.Zgłupieć już można z tego wszystkiego,więc pytam się was o poradę co może być grane. Co do stresu to w życiu dużo przeszłam i nie raz powinien mi się zatrzymać lecz tak nigdy nie było.

Gość mama_córeczek
Mam 7 latkę i 8-miesięczna córeczkę

Gość ile masz autorko lat?
Różnie jest, tak jak mówię, tez ostatnio miałam wiele stresu związanego z przeprowadzką, z brakiem kasy i możliwe, że to jest powodem mojego spóźnienia...testu jeszcze nie robiłam, jak miesiączka nie zjawi się do poniedziałku to zrobię:) Moze obsesyjne myślenie o tym, ze możesz być autorko w ciąży Cię stresuje i wszystko opóźnia?

Gość mama_córeczek
Obawy to mam ale jak by tak się stało to trudno,trzeba by było i te wychować nie tak ;) Córka ta która ma 8-miesięcy była planowana i wyczekana po 6 miesiącach starań się udało :) Teraz to nie było planowane i obawiam się tego ze może to wpadka ale najgorsze jest to ze testy wychodzą negatywne.

Ciekawe jaki wyjdzie mój, o ile będzie konieczność robienia go...jestem na V roku studiów więc wolałabym jeszcze z tym poczekać, no ale co ma być to będzie, to nie śmierć, a przeciwnie, nowe życie:)

Gość mama_córeczek
Ja miałam 19lat jak urodziłam 1 córkę i pokończyłam szkoły więc i ty byś sobie dała radę.Trzymam kciuki by Ci się udało :)))) A ja dalej będę czekała co u mnie będzie się działo i czy wreszcie przyjdzie ta małpa @ ;)

tez na nią czekam, mimo wszystko:)

Gość mama_córeczek
No to będziemy czekały razem teraz ;) Tylko ja się źle czuje i położyła bym się a nie mam jak bo moja mała rozrabia mi ;)

A mnie bolą piersi i dziwnie mi jakoś niby jak na okres, ale nie do końca...hmmm:P

Gość mama_córeczek
Ja jak zaszłam córką to od razu wiedziałam ze się udało ;) Zawsze uwielbiałam kiełbasę podwawelską tak dobrze podwędzoną a wtedy nie mogłam ją wziąć do ust i płaczliwość :) hi hi hi A teraz brzuch pobolewa,biust nabrzmiały,zawroty głowy i negatywne testy ;)I czekam z niecierpliwością na @