Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andzia860

POMOCY

Polecane posty

Gość Andzia860

Mój mąż jest bardzo agresywny w stosunku do mnie i dzieci. Nie mam pracy , nie mam dokąd odejść . On jest żywicielem rodziny, boimy się kiedy wraca bo nie wiadomo co znowu żle zrobiłam a zawse jest coś nie tak. Nie mam odwagi powiedzieć dość bo co dalej?

Są ośrodki pomocowe dla takich osób,ale najlepiej powiedzieć ,że nie da się z tym nic zrobić!!!

po co w ogóle za takiego wychodziłaś? :o są ośrodki dla samotnych matek które pomagają osobą w takich sytuacjach

Gość vvvvvox
idź do pracy

Levviatan------>oni potrafią się nieźle kamuflować....:(

Gość Andzia860
Zaczeło się rok temu jak zaczoł pić. Nie mam nad tym kontroli , a jest coraz więcej okazji do okazji do wypicia. mam cały czas nadzieje że się zmieni , zrozumie że cierpimy wszyscy że będzie jak przed ślubem. Tylko nie mam już siły.

ktoś mu musi powiedzieć że jest uzależniony i sam musi to zrozumieć inaczej nic się nie zmieni.

Gość Andzia860
Mam niepełnosprawne dziecko musiałam odejść z pracy 6 miesięcy temu .Pracodawcy nie chcą takich pracowników.

Gość Andzia860
Wiem że przynajmniej nie jestem sama .Dziękuje . .. ale ja nie umiem tak się podżwignąć. Brakuje mi siły by przeżyć każdy kolejny dzień .Strach, niepewność, samotność.