Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elżbieta- Monika.

studia -farmacja, proszę o opinie.

Polecane posty

Gość Elżbieta- Monika.

Chciałabym studiować zaocznie (z racji tego że orłem w nauce nie jestem) farmację we Wrocławiu. Semestr kosztuje 16 tysięcy, więc żeby opłacić studia musiałabym zacząć pracować zaraz po maturze. Słyszałam, że farmacja do prostych kierunków nie należy i zastanawiam się czy w takim razie dam radę z nauką. Studiował/studiuje ktoś na tym kierunku?

Gość Elżbieta- Monika.
up

Gość jego ja kkkkkkkkkkkk
ja studiuje i z tego co wiem, nie ma zaocznej farmacji ;| jest wieczorowa, ale zajecia odbywają tak samo jak na dziennych z tą różnicą, że się płaci wspomniane 16 tys.

Gość wkurzona studentka
dokladnie tak pozatym dziwi mnie to przekonanie ze na zaocznych jest latwiej ja studiowalam zaocznie i dziennie ten sam kierunek na tej samje uczelni i poziomten sam takze nie licz ze jak nie jestes orlem to dasz rade i pamietaj na zaocznych wieczorowych czlowiek dodatkowo prcuje i jest praca wykamany a tu jeszcze weekendy badz wieczory na uczelni i nauka

Gość lgggggghhhh
farmacji nie ma zaocznej, jak ktoś pisał jest wieczorowo ale to normalne studia, farmaceuta nie może być niedouczony, bo ja wiem czy ci sie wieczorowo opłaca???? 32tyś za rok to nie za dużo??? przecież studiując dziennie studia tyle nie kosztują, max 1tyś na miesiąc(no przynajmniej taki budżet ma większosć studentó)