Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Herteee

Piękne Seksowne Szczesliwe 24 35lat są takie

Polecane posty

Gość Herteee

Nie pracują. Wyglądają jak modelki, mają piękne twarze i idealne ciała. Nie przepuszczą żadnej imprezie. Jeżdżą luksusowymi autami. Mają 30 lat a wyglądają na 23. Faceci za nimi szaleją. Zimy spedzaja w Zakopcu na nartach, a lata w Hiszpanii. Są tutaj takie ? czy moze wszystkie koncza pracę o 23:00 za 1200 miesięcznie?

Gość abercombie
nie ma daj se spokoj :D

Gość erkaaaaaaaaaaa
prawie

juz chialam sie zglosic - bo jestem szczesliwa;-) czy seksowna - rzecz gustu "Herteee Nie pracują" a to sorry - wyklucza mnie ten podpunkt;) "Nie przepuszczą żadnej imprezie" regularnie przepuszczam imprezy - wybieram tylko te naprawde tego warte;) "Jeżdżą luksusowymi autami" samochod jak samochod - nie ejstem fanka motoryzacji, ale swoje wymagania mam i sa zaspokojone;-) " Zimy spedzaja w Zakopcu na nartach , a lata w Hiszpanii." a co to za przyjemnosc lato w hiszpanii?;-))))) a zimy wole spedzac w azji - wiec odpadam;) " czy moze wszystkie koncza pracę o 23:00 za 1200 miesięcznie?" mam nienormowany czas pracy wiec roznie bywa, 1200 to zwykle niewiele - ale o ktorej walucie mowa?