Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8569423547

Studia zaoczne !

Polecane posty

Gość 8569423547

Co studiujecie zaocznie, ile Was to kosztuje i jak jest ? Piszcie, piszcze.. czekam na opinie :)

Gość STUDENCINA123
STUDIUJE: RESOCJALIZACJĘ - 2000 ZA SEMESTR PODYPLOMÓWKA-OLIGOFRENOPEDAGOGIKA-1700 ZA SEMESTR JESZCZE 4 MIESIĄCE I KONIEC :)

Gość 8569423547
po co studiujesz taką pierdołę ?

Gość bibliotekarstwo i inf naukowa
jeszcze rok

Gość 8569423547
Wyzej, podszyw ;) Resocjalizacja fajnie, nie jest zle cenowo, dajesz rade, pracujesz ? :)

Gość STUDENCINA123
DAJĘ, NIE JEST ZLE.. PRACUJĘ OCZYWIŚCIE, STUDIA SAMA OPŁACAM Z TYM, ŻE ZBIERAM PRZEZ PARĘ MIESIĘCY I WPŁACAM CAŁOŚĆ- TERAZ MAM SPOKÓJ DO PADZIERNIKA :P JESZCZE ROK MAGISTERKI A W PADZIERNIKU KTO WIEM MOŻE KOLEJNA PODYPLOMÓWKA TAKIE CZASY, ŻE JEDEN DYPLOM NIE WYSTARCZY

Gość 8569423547
No własnie, czasy sa takie ze na studia pchaja sie Ci ktorzy wcale tego nie chca, na dodatek polskie uczelnie maja jakis dziwny typ studiowania, bo wszyscy ida na studia, zajmuja miejsca, a pozniej specjalistwo nie ma, bo wszyscy wybieraja slabe specialziacje.. Powinno sie od razu specjalizacje wymieniac i do nich powinny byc dostrosowane miejsca na uczelniach..

Gość hshhshshshs
ale macie problemy

Gość 8569423547
up up up up

Gość 8569423547
upik upik upik

Gość halynka
SUM z handlu i biznesu międzynarodowego. 2400 zł za semestr, ale mam stypendium, więc wychodzę na plus :>

Gość kaasie ekonomistka;p
Uniwerystet Wrocławski, 5000zł za rok akademicki, a od pn do pt. praca w finansach.. Tylko, ze czasu bardzo mało- egzaminy, kolokwia takie same jak na dziennych, a często i gęsto nie ma czasu zrobić wszystkich zadań, więc musimy sami dochodzić co, jak, dlaczego;) Ale jaka mądra się czuję;D Pozdrawiam i radzę iść na zaoczne na dobrą uczelnie i zahaczyć się o dobrą firmę związaną ze studiami, najkrótsza i najlepsza droga do dobrych pieniędzy i zadowolenia z siebie;) Powodzenia KAsia

Gość halynka
kasia ekonomistka - a czy są jakieś stypendia? ja na wszibie mam, dlatego jest ok, ale jak mówisz o 5000 we wrocku to trochę wydaje mi się dużo.

Gość Naljepsza uczelnia ekonomiczna
6700 rok.Ekonomia,wieczorowo jednak.

Ja skonczylam na UP w Krakowie komunikacje spoleczna - 1500 za semestr (studia roczne) Teraz ide na Wszib tez w Krakowie na zarządzanie komunikacją marketingowa i medialna i cena podobna - 3300 za caly rok. Mimo tego ze tak wszyscy krzycza ze na prywatnych drogo to ja sie przekonalam ze jednak nie. Dla porownania moj narzeczony za studia na Agh placi 1800 za semestr.

Ceny za studia wahają się od 1500 (taniej chyba nigdzie nie znalazłam) do 4000 (czasem na jakichś mega specjalistycznych kierunkach może wychodzić jeszcze więcej). Nieważne czy uczelnia państwowa czy prywatna, czasem ceny mogą zaskoczyć i rozczarować.

Jestem na bieżąco z cenami bo wybieram się niedługo na zaoczne prywatne. Rozpiętość cen to 1500 do 3500-4000. Wyższych nigdzie nie widziałam, chociaż też nie sprawdzałam wszystkich kierunków, głównie ten który mnie interesuje. Choć nie zdziwię się jesli ceny są jeszcze wyższe, bo taniej niz 1500 to na bank nigdzie nie widzialam.