Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak1995

Jak możecie doradźcie mi ;(

Polecane posty

Gość Chłopak1995

Pochodzę z niewielkiego miasta zawsze dobrze dogadywałem się z rówieśnikami nie miałem żadnych wrogów do czasu gdy z szkoły podstawowej przedostałem się do gimnazjum z niewiadomych powodów ktoś przezwał mnie "pedał" z początku byłem na to wrażliwy wkurzałem się i nie za bardzo panowałem nad sobą teraz gdy jestem 2 rok w tej szkole gdy ktoś mnie tak przezwie każdy wie o kogo chodzi teraz nie okazuje już ze jestem zdenerwowany w szkole tylko zatrzymuje to do momentu gdy wrócę do domu zamykam się w łazience płaczę przez pół godziny a gdy naprawdę jest ciężki dzień to biorę tępe narzędzie (bo mocniej boli) i tnę sobie rękę wtedy już mi ulży i nerwy mi opadają. Często też padam ofiarą pobicia w ciągu tych 2 lat ani razu nie zdarzyło mi się zaczepić kogoś tylko zawsze ja jestem zaczepiany wyśmiewany , przyznam że ubieram się inaczej czarne ciuchy ćwieki grzywka, nie uważam się za emo lecz za osobę która chce walczyć z takimi typami lecz nie wie jak. Na przerwach siedzę sam i gram na swojej konsoli bo nic innego nie mogę robić gdy spotykam się z ludźmi z innego miasta akceptują mnie jest pełno dziewczyn które mówią że podobam się im one też są ładne. Zawsze ze sobą mam gaz łzawiący lecz w szkole gdy ktoś mnie bije bez powodu to nie używam go bo wiem że będę mieć kłopoty jeśli macie jakieś porady co mogę zrobić by traktowali mnie za normalnego a nie za osobę bez uczuć którą można poniżać to piszcie dodam też że na początku gimnazjum miałem normalne włosy normalny ubiór itp. niczym się nie wyróżniałem Thx Pozdro GG:34513005

Gość Chłopak1995
Dodam że byłem pare razy nagrywany jak mnie bili a te filmiki chodziły po całej szkole ;(

to nie potrafisz im się odciąć? pokaż się w towarzystwie paru dziewczyn to im miny zrzędną

Gość Chlopak1995
pokjawil sie jeden chlopak mi przyjazny ale on jest gejem

Gość Chłopak1995
ktoś pisze z mojego nicku;/ a po za tym moja szkoła liczy 170 osób a fajnych dziewczyn tu nie ma , a jak wejde z dziewczynami z innej szkoły to jak one zobaczą że mnie przezywają albo poniżają to bedzie masakra

Gość Yak serio serio ser
Ja bym uzyla tego gazu albo pokazala filmik milym panom w niebieskich mundurach. Fakt, ze po tym nie mialbys lekko, ale szkole i tak bedziesz musial zmienic skoro dochodzi do pobic...

Gość Slawomir
Z Twojej wypowiedzi wynika że Twój sposób ubierania wywołuje takie reakcje niektórych ludzi (im prymitywniejszy typek tym reakcja silniejsza). Jeżeli w miasteczku jako jedyny chodzisz tak ubrany to kaplica:(. Niewiele zdziałasz walcząc ponieważ będziesz miał wiele osób przeciwko sobie. Reakcji tych ludzi też raczej nie zmienisz. Z pewnego punktu widzenia ich reakcja jest zrozumiała. Jeżeli złapałbyś wróbla i pomalował np. na zielono prawdopodobnie zostałby przepędzony gdyby spróbował się zbliżyć do innych niepomalowanych wróbli. U ludzi taki efekt też występuje jednak w wielu miastach ludzie się przyzwyczaili do widoku tak ubranych ludzi.

Gość a może ...
obejrzyj film "sekret" i nie łam się :)

Gość Chłopak1995
Dzięki za wypowiedz zdaję sobie z tego sprawę ale jak mówilem z początku ubiór i zachowanie były normalne ale gdy zaczely sie przezwiska , to wtedy z dnia na dzień zmieniałem sie w coraz bardziej cichego i upokorzonego człowieka

Gość Slawomir
Apolonio, ja to rozumiem, ale nie można wybić prymitywów niestety

dlatego najlepszym wyjściem będzie jak zmienisz szkołę :) I nie przejmuj się,ludzie często nabijają się i krytykują kogoś kto się wyróżnia.:)

Gość Andzia860
Skoro nie jesteś Emo to skąd te czarne ciuchy? Twój strój odzwierciedla twój stan duszy . czerń mówi jedno....Zacznij od zmiany stylu i ...rozmowy z przywódcą napadów . Zorientuj się co jest grane na twojej płycie. Myślę że taką sprawę trzeba strząchnąć z górnej półki . Boimy się inności dlatego eliminujemy ją podświadomie. Dlatego jeśli mnie jesteś zbyt przywiązany do swojego black stylu to czas na zmiany.

Gość daj namiar do siebie młody
to ja tam wpadnę i zrobię porządek z gówniarstwem. kurwa, jak ja nie cierpię kiedy się człowieka czepiają za nic :(

Gość daj namiar do siebie młody
nie no Andzia nie rozwalaj mnie kochana :D ja też noszę czarne ciuchy, zajmują co najmniej połowę moich dwóch szaf i co? jestem emo? w szpilkach, ołówkowych spódnicach i uczesana w gładki kucyk? no proszę Cię

Gość Andzia860
Nie bądż sam na przerwach . Każda klasa jest podzielona na cwaniaków i resztę. Trzymaj się z resztą .Zaprzyjażnij się z osobą odtrąconą na margines społeczności klasy. Jeśli będziecie razem to będzie wasza siła. Chyba że okażesz się cwaniakiem i nie zechcesz się zniżyć do poziomu reszty. Ja to przerobiłem jest ciężko ale warto.

Gość Andzia860
daj namiar na siebie . Ale ty nie masz przesrane przez kolorki .

Gość Chłopak1995
Andzia moje gg jest w pierwszym poście :) Jak coś nie byłem i nie jestem z grupy cwaniaków

Gość Chłopak1995
ZMIENILEM ROCZNIK ZEBY NIKT Z SZKOLY MNIE NIE ZNALAZL BO WTEDY BY SIE NASMIEWALI ZE SZUKAM POMOCY W INTERNECIE