Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka_jakas

K***a chyba się zakochałam, ratujcie...

Polecane posty

Mam ochotę uciec, boję się zranienia i cierpienia, zresztą facet nie do końca wie, czego chce. Nawet się nie zorientowałam, jak z dnia na dzień zaczęło mi na nim zależeć... Jak się uwolnić?

Gość ......nitrogen
A chcesz się uwolnić? :) Bo widzę, że niekoniecznie...

Gość kelner :P
polać?

co mam polać? :)

Gość ......nitrogen
To zajmij się czym innym. Zacznij wychodzić z przyjaciółmi do klubów i barów, to poznasz innych chłopaków. Do tego wypełnij sobie czas wolny zajęciami, na które będziesz zmuszona chodzić (np. płatny fitness, jakiś język itp.), bo jak nie będziesz miała na nic czasu i będziesz wkoło w biegu, wieczorami zmęczona padała na twarz, to ci automatycznie przejdzie ochota na amory. :P Sprawdzony sposób.

Gość ......nitrogen
Dla mnie Karlsson's Gold. :)

Może wódka? Albo nie wiem, jakiś specjał zakładu? ;p Chodzę na fitness, szukam pracy, spotykam się z innymi przyjaciółmi. Mam zajęcie. I nic, nie pomaga, za mało chcę?

Cześć Taka_jakaś...on wie że się tak zaangażowałaś? Może daj mu trochę czasu albo zniknij w ogóle na jakiś czas z jego życia, może wtedy on zorientuje się naprawdę chce. P.S. Dziś jestem zaopatrzona:D Bo chyba mnie pamiętasz?:P

......nitrogen wydaje mi się , ze ona chce się zakochać a nie wypełniać sobie sama czas polewam 50' Karlsson's Gold

Gość Ty wcale nie chcesz ucieć
tylko chcesz, żeby facet się określił i okazał księciem na białym rumaku :)

Gość ......nitrogen
Za mało zajęć. Poczekaj jak dojdzie praca. :classic_cool: Zmęczenie i nawał zajęć są super 'dezafrodyzjakiem'.

Gość ......nitrogen
Dzięks kelner. ;)

Mary ja mam dobrą pamięć :) ja za to dziś nic nie mam, po wczorajszych piwach tylko puszki. On to jest skomplikowany facet... nie rozumiem go, nie ogarniam. Boję się, że się wycofa, poleci do byłej, że sam nie wie, czego chce. Niby chce próbować, ale to wszystko jest przejebane, nie przypomina nic. Dobrze całuje... Kelner... może i chce, ale ja nie chce cierpieć. Ja chce z wzajemnością. Ja się boję. Atak paniki mnie dopadł... Szkoda, że dziś tylko wirtualnie piję...

Ojj tam praca ;p młoda jestem to jakoś zmęczenie odleci, zresztą na razie do jakiejkolwiek jestem entuzjastycznie nastawiona haha zobaczymy, jak długo. Nie chce księcia ;p

ale po co ten strach i panika? przecież facet jest niepewny więc nie ma co sie bać

A ja sobie kupiłam AŻ jednego Reeds'a:P

2,5 roku :) ale wcześniej to była tylko znajomość. Odnowiliśmy kontakt koło 7-8 miesięcy temu, pojawiła się przyjaźń. Teraz dochodzi coś innego.

Hehe, no szaleje jak nie wiem:P Malinowy:D Wydaje mi się że gdybyś się od niego odsunęła, znaczy ograniczyła kontakt itd. to wtedy on by się obudził. Swoją drogą, trochę Ci zazdroszczę tego zakochania, pomimo że jest jakie jest...

To już bym jabłkowego wolała ;p No chyba czekanie jest najlepsze. Póki, co się opłaciło :D ale boooooję się, że mnie zacznie bardziej zależeć, niż jemu, że mi w pewnym momencie powie "ejj sorry, ale może wrócimy do przyjaźni". Nie chce cierpieć. Jak ja marudzę i narzekam...

:D Nikt nie chce cierpieć, może on też się czegoś boi, może nie chce Cię zranić i sam czeka na moment w którym będzie pewny tego co czuje i czego chce.

Wierzysz mu że faktyczne tak jest i to żadna wymówka?

Nie wiem już sama. Wiem, że ma w głowie swoją byłą, która zaczęła się do niego odzywać, ale on nie chce do niej wrócić. Boję się, że jestem takim plastrem na ranę, że czegoś mu brakuje, więc ja jestem...