Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studentka21.

Czy możliwe, abym była w ciąży?

Polecane posty

Gość Studentka21.

Szanowni Państwo, Do domniemanego stosunku doszło z 25. na 26. listopada 2010r. Ostatnią miesiączkę miałam 13. listopada, trwała zwyczajowo 5 dni. Moje miesiączki zaczynały się 13.-15. dnia każdego miesiąca. 26. listopada doszło do owulacji (tak przypuszczam, ponieważ czułam takie "bąbelki" w pochwie, jakby zachodziło jajeczkowanie). Mimo wszystko 29. listopada poszłam do ginekologa i łyknęłam tabletkę Escapelle. 2. grudnia zrobiłam badanie krwi beta hcg. Nic nie wykazało, zero hormonu ciąży. 22. grudnia miałam robione USG dopochwowe prywatnie u lekarza, który przepisał mi Escapelle. "Po drodze" robiłam kilka testów ciążowych, wszystkie wykazały wynik negatywny. Po USG zrobiłam dwa - wynik negatywny. 11. grudnia miałam krwawienie/okres, trwało bodajże 4-5dni. Na samym początku czułam się tak samo, jakby zaczynał mi się normalny okres - towarzyszył straszny ból brzucha. Dodam, że od tej pory miałam 3 okresy: ten w grudniu, w styczniu od 11. do 16. oraz w lutym prawdopodobnie od 9. do 14. Nie było one normalne, takie jak zazwyczaj, a właściwie przed zażyciem tabletki "po". Początkowo leciała krew, bardzo obficie (ok.2 dni), rano nic, a wieczorem ponownie krew i do końca brązowa wydzielina. Czy to możliwe, abym była w ciąży? Dziękuję bardzo za odpowiedź, Wierna Czytelniczka

Gość krokuska
podbijam... jestem w podobnej sytuacji

Gość kajahhhh
bąbelki w pochwie???? nic nie wskazuje na to, ze jesteś w ciąży.