Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfjfjflfjkjlfjfjklf

chyba sie w nim zakochalam..

Polecane posty

Gość jfjfjflfjkjlfjfjklf

Witam. Od dwoch miesięcy spotykam się z pewnym chłopakiem. Poznalismy sie pol roku temu na dysotece przez wspolnych znajomych. Zazwyczaj to on zaprasza mnie na pizze itd. Zawsze jest bardzo milo. Smiejemy się,żartujemy. Dochodzi tez do czulosci. Mam na mysli pocalunki, tulenie i nic poza tym. Dzisiaj byl u mnie. Jakos nawet nie wiem jak weszlismy na temat dziewczyn, ktore caluja sie z kim popadnie. Mamy jedną wspolna znajomą, ktora caluje sie z kim popadnie. Ja powiedzialm 'jak mozna calowac sie z kims kogo sie praktyczie ie zna, z kolega?' a on 'a Ty sie teraz ze mną calujesz' to mnie zabolało :( bo mi zależy.. Ostatnio tez kolezanka nagadala mi pewnych niezbyt dobrych slow na jego temat. Powiedzialm mu o tym dzisiaj. tak to przezywal, jeszcze nigdy nie widzialam go takiego zdenerwowanego. zarzekal sie,ze to nieprawda i pytal czy mu wierze. nie wiem jak odbierać jego zachowanie..wydaje mi się, ze traktuje mnie jak kolezanke a mi juz zaczęlo na nim zalezec ( i to jest najgorsze..

Gość jfjfjflfjkjlfjfjklf
co o tym myslicie?

Gość mcn nbhid bsgp h
dobranoc:)

Gość jfjfjflfjkjlfjfjklf
szmacę się dlatego,że mi na nim zależy i nie potrafie powiedziec 'nie' gdy chce sie spotkac? nie sypiam z nim. nawet mnie nie dotykal w okolicach intymnych wiec jakie to szmacenie?

Gość mcn nbhid bsgp h
a jak sie całowałam z obcym olesiem na dyskkotece i mnie dotykał przez spondnie po cipce, to sie szmaciłam wtedy?

Gość jfjfjflfjkjlfjfjklf
jezeli nawiązujesz do tego ze dotykal mnie przez spodnie to nie ;] w ogole mnie tam nie dotykal,ani ja jego..

Gość mcn nbhid bsgp h
ooo tp wiele straciłas, ale jeszcze wszytsko przed toba, ile masz lat?

Gość jfjfjflfjkjlfjfjklf
nie uwazam, abym cos stracila.. nie mam zamiaru dyskutować z kimś kto robi sobie 'jaja'. dobranoc, śpij dobrze.

Gość co zaaaaaa ludzie
witaj w klubie

Gość jfjfjflfjkjlfjfjklf
eh czy ktos moglby napisac cos konkretnego?

Gość gfvfghgf
a dlaczego sadzisz ze ta kolezanka sie caluje choc jej nie zalezy? a teraz sobie wyobraz, ze ten twoj facet cie rzuca, stwierdza po paru spotkaniach, ze to jednak nie to a ty zostajesz sama, po miesiacu spotykasz innego, dla ktorego zwala cie z nog i tez go calujesz, bo ci zalezy... chcesz byc oceniana przez kogos kto goowno wie ale za to kocha oceniac innych ot tak, ze jestes latwa i calujesz sie z kim popadnie??