Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyu890

Czy jestem gruba??

Polecane posty

Gość tyu890

Witam ważę jakieś 65kg i mierzę coś około 168. Cała rodzina powtarza, że powinnam schudnąć jeszcze jakieś 7kg i będzie ok. Ja też tak uważam. Mam gruby brzuch i szerokie pośladki. Za to wszyscy znajomi twierdzą, że wyglądam dobrze. Hmmm ja już sama nie wiem. Wie ktoś może ile trzeba ważyć do konkretnego wzrostu?

Gość z 5 kilo w dół
i będzie ok :)

Gość tyu890
Oni na pewno są troszkę nie przyzwyczajeni bo zawsze ważyłam 47kg... więc byłam kościotrup...

Gość mama ze szczecina
prawda jest taka ze jedni przy tej wadze i wzroscie sa szczupli a inni nawet lekko grubi. musialabyc wstawic jakies zdjecie aby ocenic

Przede wszystkim to Ty musisz siebie zaakceptować, bo waga tu o niczym nie świadczy. Ty możesz przy takiej wadze wyglądać szczupło, a ktoś inny grubo. Gdybym zobaczyła zdjęcie, więcej mogłabym powiedzieć, po samej wadze niewiele, ponieważ jest ona w normie.

Gość mama ze szczecina
mysle ze 47 kg przy tym wzroscie to juz spora przesada. ja mam 170 i obecnie waze 55kg i jest dobrze ale nie jestem chudzielcem. co niektoryh dziwi ale mam nawet male oponki ktorych chce sie pozbyc. poza tym mam budowe gruszki i do szalu doprowadzaja mnie moje uda

Gość tyu890
No mam same z przed roku. Gdzie było 10-15kg więcej więc nie warto takiego wstawiać. Nie mam zdjecia całej sylwetki. Brzuszek na pewno muszę zrzucić (po ciąży) jeśli się da w ogóle... Ja sama siebie akceptuje. Nie jestem nawet na żadnej diecie tylko po prostu mniej jem i nie jem słodyczy. Wszystkie inne potrawy normalnie. Ale jak rodzina do mnie przyjeżdża i non stop słyszę, że mogłabym coś ze sobą zrobić to mnie nerwica bierze... Powodzenie u facetów mam. I sama siebie lubię ;) Ale może mają troszkę racji ;) zaraz lato trzeba jakoś wyglądać ;)

Gość tyu890
Mama ze szczecinaa... No właśnie jest dobrze ale jesteś wyższa ode mnie i ważysz 10kg mniej...

Gość mama ze szczecina
ja mam 2ke dzieci. w drugiej ciazy przytylam 24 kg i zalamalam sie po porodzie bo spadlo ledwie 5. do wagi sprzed ciazy brakuje mi jeszcz 3 kg. ale moje kolezanka przy tym samym wzroscie wazy 60 kg i jest super szczuplutka. chcialam tylko powiedziec ze nie mozna ocenic czy ktos ma wogole odchudzac sie czy nie bez zobaczenia figury. bo waga nie zawsze ma odbicie w wygladzie

Gość mama ze szczecina
wazne jest jak ty sie czujesz we wlasnym ciele. nie mozna patrzec na innych. kazdy musi to robic dla siebie

a jaki nosisz rozmiar ciuchow? ja mam wzrostu 174 a wage 62 i BMI odpowiednie chociaz skala jest baaardzo duza. kazdy jest inny ale mysle ze twoja waga jest dosc wysoka na ten wzrost

Gość stenan z olkusza
tyu890 nie jesteś gruba :) fajna dupa i biodra sa super

Gość tyu890
Noszę spodnie jakieś 38- czasem 40. Bluzki M Ja ważyłam przed ciąza 47 a jak szłam rodzic prawie 100... A chudne już dwa lata ale nie ćwicze ani nic bo mi sie nie chce., Waaga powoli sama leci w dół...