Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsdwqewqqd

Czy to mozliwe?!

Polecane posty

Gość wsdwqewqqd

Aby 9 dni od zapłodnienia bolały sutki ?!Jestem przed spodziewanym @ , rzecz jasna mam nadzieje , iż nie dostanę , problem w tym , że od wczoraj bolą mnie sutki , nigdy przed miesiaczką tak nie miałam :O możliwe , ze to jeden z objawów ciązy?!

Gość wsdwqewqqd
podnoszę.

Gość wsdwqewqqd
nikt nie odpowie?:O

Gość ciotka zocha
mnie sutki bolą gdy zbliża się miesiączka.

wg mnie mogą. Ja już przed spodziewaną @ miałam bolące i nabrzmiałe piersi oraz nabrzmiały brzuch ( w dole) i lekko pobolewający- od razu wiedziałam, że to ciąża :D

Gość wsdwqewqqd
ale mnie nigdy nie bolały ani sutki ani piersi przed miesiączką :O dziś to pierwszy raz dosłownie:O

Gość to bardzo mozliwe
wrazliwe sutki to jedne z objawow ciazy:) rob test :)

Gość wsdwqewqqd
Zrobie tescik w dniu spodziewanej @ ;) dziewczynki martwi mnie jedno , jestem przed @ i może to własnie dlatego tak bolą?! chociaż tak jak już napisałam nigdy wczesniej nie bolały mnie sutki , owszem kilka dni przed @ troche brzuch , hustawka nastrojów ale nigdy piersi czy sutki :O

Gość wsdwqewqqd
Zrobie tescik w dniu spodziewanej @ ;) dziewczynki martwi mnie jedno , jestem przed @ i może to własnie dlatego tak bolą?! chociaż tak jak już napisałam nigdy wczesniej nie bolały mnie sutki , owszem kilka dni przed @ troche brzuch , hustawka nastrojów ale nigdy piersi czy sutki :

Gość wsdwqewqqd
Zrobie tescik w dniu spodziewanej @ ;) dziewczynki martwi mnie jedno , jestem przed @ i może to własnie dlatego tak bolą?! chociaż tak jak już napisałam nigdy wczesniej nie bolały mnie sutki , owszem kilka dni przed @ troche brzuch , hustawka nastrojów ale nigdy piersi czy sutki :

Gość wsdwqewqqd
Zrobie tescik w dniu spodziewanej @ ;) dziewczynki martwi mnie jedno , jestem przed @ i może to własnie dlatego tak bolą?! chociaż tak jak już napisałam nigdy wczesniej nie bolały mnie sutki , owszem kilka dni przed @ troche brzuch , hustawka nastrojów ale nigdy piersi czy sutki

Gość wsdwqewqqd
oj , przepraszam ale coś mi sie za duzo wyslało;)

Gość litosci!!!!
TUTAJ TEZ BELLIK!! WEZCIE TA BABE Z TYM SZPETNYM RYJEM!!