Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzoskwinkaaaa

Kłócie w klatce piersiowej i pocenie się

Polecane posty

Gość brzoskwinkaaaa

Mam 25 lat, i takie właśnie objawy. Bardzo często kłuje mnie w klatce piersiowej, a w nocy bardzo często się poce. Ale pot występuje właśnie w okolicach klatki, nie na czole. Badania mam idealne, lekarz skierował na ekg - prawidłowe i prześwietlenie płuc, też prawidłowe. Ponadtwo badanie moczu i krwi wszystko ok. Więc co to może być? Dodam że mam kaszel ale na to kazał mi brać syrop. Ale ja już nie wytrzymuje z tym kłuciem, czego to mogą być objawy?

Gość panikubkowa
Może do innego lekarza spróbuj iść...

stres, jak dla mnie. Ale nie jestem lekarzem... podobne objawy miałam jakiś czas temu i to był wynik długotrwałego stresu...

Gość panikubkowa
Tak też myślę, że to stres. Masz stresujące życie??

Gość brzoskwinkaaaa
Hmm nie stresuję się niczym ostatnio aż tak bardzo. Jedyne co to wiadomo życie codzienni i problemy pt Czy starczy kasy do ostatniego, ale tak jest ok, pracę mam mało stresującą. Chociaż dodam że ostatnio najczęściej w nocy, albo tuż przed snem doświadczam też lęków. Trudno to opisać ale jest to bardzo nieprzyjemnie, więc nie wiem czy to wszystko można razem powiązać.

Gość kazimiera789
ale od żoładka jest moze byc

Gość kazimiera789
miało byc też

Gość brzoskwinkaaaa
Ale co dokładnei z żołądkiem?

Gość kazimiera789
ja mam stwierdzony refluks i tez mam kłucie i ból w klatce piersiowej,a co do tego pocenia sie mysle ze moze to byc od tarczycy

Gość kazimiera789
ale po tym co piszesz mysle ze to moga byc też objawy nerwicy

Gość kreglek
Brzoskwinka ja też myślę,że to moze być coś w kierunku chorób sciśle powiazanych ze stresem czyli np. nerwica ,depresja itp. Mnie kłucie w klatce piersiowej dopadło przy depresji,po zastosowaniu leczenia przeszło i nigdy nie wróciło-czyli ponad 3 lata już spokój

Gość koszatniczka88
Tak, to prawdopodobnie nerwica.

Gość brzoskwinkaaaa
Dziękuje wam za odpowiedzi. Też brałam pod uwagę depresję, lub coś powiązanego. Szczególnie te lęki które w ostatnim czasie bardzo się nasiliły :( Nie można z tym normalnie funkcjonować. Tylko nie wiem czy iść jeszcze raz do internisty czy od razu się udać do psychologa / psychiatry?? Boże ale mi głupio będzie ale nawet nie wiem skąd to się bierze