Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smrodek

dobry DIETETYK TRÓJMIASTO??

Polecane posty

Gość DIETETYK 1
Z tego co widać to pani Marta która pracuje w poradni CEL nie jest dietetykiem? wykonują tam badanie żywej kropli krwi (które jest bzdurą) i dodatkowo mają jakiś analizator magnetyczny który niby sprawdza poziom witamin hahaha Ja dziękuje za takich szamanów. Jestem jak najbardziej za psychologami i dietetykami ale z właściwym wykształceniem a nie dietetyk który nie skończył studiów dietetycznych. Pozdrawiam wszystkich którzy się nabierają na ich oferte!

Gość gość
W Warszawie warto skontaktować się z http://bdieta.pl bardzo dobry dietetyk, układał mi plan, jestem zadowolony i widać efekty :)

Gość gość
Ja polecam z całego serca Monike Bożek. Dziewczyna wie co robi! Zawsze jest uśmiechnięta, doradza i pomoże jak mi nie idzie. Byłam już wcześniej u paru dietetyczek ale nic nie dało. U Pani Moniki dostaje świetne przepisy bez kombinacji i już po miesiącu było 3 kg mniej. Dodam że mam troche chorób wiec super łatwo ze mną nie jest. Przyjmuje w Gdyni centrum :)

Gość gość
Witam, ja z kolei chciałam serdecznie polecić Poradnie Zdrowie na Talerzu. W Gdyni Redłowie, fachowa opieka, przemyślane i dopasowane jadłospisy , no oczywiście efekty. Po zastosowaniu diety udało mi się schudnąć 8 kg, poprawić wyniki badań i co ważne wreszcie przestał mnie boleć brzuch.

Gość aniolek21
A ja Pani Moniki Bożek nie polecam, owszem schudłam nawet bardzo szybko, ale efekt jo-jo był powalający. Przepisy niektóre dobre i szybkie, ale dużo ohydnych. Często byłam głodna. Biegałam wieczorami 40-60 minut. Dlatego efekt był lepszy. Kaloryczność każdego dnia podobna, bez względu czy był trening czy nie. A gdzie posiłki potreningowe? ....... Raz słyszałam, że alkohol zatrzymuje wodę, więc waga nie spada, a innym razem, że odwadnia, gdy zdarzyło się wypić mi raz w miesiącu lampkę wina z jakieś okazji. Cóż dietetykiem nie jestem, ale przede wszystkim trochę logiki zabrakło mi w diecie i słowach tej Pani. Sympatyczna jest to prawda, nawet bardzo, ale nie to tu chodzi........

Gość gość
ja co prawda jestem z warszawy, ale korzystałam z poradni Dietetyka.Online rozsądne ceny i świetny kontakt, wszystko zdalnie a czułam się jak na normalnej wizycie i poprzedniego dietetyka, tak więc na pewno mogę polecić

Gość MarcinZy
Jak widać dobrych dietetyków, co niemiara :). Każdy ma do polecenia kogoś godnego uwagi. I świetnie! Im więcej dietetyków, tym więcej szczupłych, zadowolonych osób w Polsce :). Ja z czystym sumieniem mogę polecić tego oto dietetyka http://magiazdrowia.com.pl/kim-jest-dietetyk-i-w-czym-moze-ci-pomoc/ , tylko że to z miasta Wrocław, ale udziela także porad online.

Polecam moją P. Dietetyk z GRAVIOLA z gdańska na kartuskiej, jest przemiła, do tego po wielu nieudanych dietach w koncu jest sukces!! cały czas chudnę, a do tego ma dodatkowo pyszne batony do kupienia !!! kupiłam też u P. dietetyk krzem z borem i włosy mi już nie wypadają!!!

Gość Patrycja154
miałam okazję korzystać z usług różnych dietetyków i bywały sytuacje że po zaplaceniu pieniędzy trzeba było się wspominać o dietę ...u niektorych udalo sie zrzucic zbedne kilogramy ale czesto z efektem jojo.Obecnie jestem pod kontrolą Pana Rafała - Sztuka Umiaru z Gdanska i mam wszystkie przepisy załadowane w aplikacji,wszystko jest smaczne i proste. Pan Rafał jest ze mną w stałym kontakcie i co najważniejsze są efekty. Dowiedziałam się o nim od znajomej która u Pana Rafała schudła bardzo dużo i waga nie wróciła :-)

Gość gość
Również nie polecam P.Moniki Bożek w Gdyni,zasady diety ściągnięte z konkurencji,a do tego może wydaje jej się,że jest zabawna,ale nazywanie klientek ,w obecności innych w poczekalni,alkoholiczkami to jest niestosowne. Wraz z doborem diety dobry dietetyk powinien być wsparciem i psychologiem,tego i wielu innych szczegółów tej Pani bardzo brakuje.

Gość gość
Pani Paula jest bardzo dobrze przygotowana zawodowo, ma dużą wiedzę, miła i uważna na potrzeby pacjenta. Jednocześnie stanowcza. Można jej zaufać , nie wchod*******mpetencje lekarza. Zawsze odpowiada na kontakt. . Dieta smaczna, nie skomplikowana. Polecam każdemu, kto szuka jak ulżyć w swoich dolegliwościach. Obecnie przyjmuje w Gdyni (Stryjska) zdrowie-na-talerzu.pl

Ja polecam www.poradniaikar.pl wydaje mi się, ze dzialają online :) naprawdę świetne podejście i przede wszystkim indywidualne do kazdej osoby

Gość gość
A ja nie polecam Pani Moniki Bozek. Nie odpowiada na emaile, ignoruje prosby o kontakt, dopraszanie sie o przedplacony jadlospis w nieskonczonosci, brak modyfikacji jadlospisu w przypadku zyczenia klienta. Jest przemila osoba i sympatyczna tym wzbudza zaufanie. Zaplacilam za miesiac jadlospisu a dostalam 4 dni, bez wiadomosci jak wdrozyc diete, jaka kalorycznosc, sporadycznie podana waga kilku produktow. Kropka nad “i” byl roztroj zoladka w nocy po kilku dniach diety . Rowniez po tym pani dietetyk zignorowala moja prosbe o kontakt. Tak wiec nie polecam, mozna stracic czas i pieniadze a nie koniecznie wage.

Gość gość
Ja zdecydowanie zachwalam Foodwise :) Regularnie otrzymuję przepisy i listę zakupów, raz w miesiącu mam konsultację telefoniczną, którą planuję sobie na specjalnej platformie, a do zaleceń mam dostęp też na stronie. Biorą pod uwagę stan zdrowia, badania, preferencje żywieniowe. Po prostu cool :) No i... nie trzeba wychodzić z domu xD

Gość karola

Razem z przyjaciółką wybrałyśmy się do http://pracowniadietetyki.pl/ w Gdańsku, miałyśmy do zrzucenia pare ładnych kg. Miałyśmy bardzo szczegółowy wywiad, potem dobrany jadłospis, rezultaty i samopoczucie widoczne. Polecam każdemu

Gość Andzia

W Gdyni polecam gabinet pani Justyny. http://dietadopasowana.pl/ warto się umówić i skorzystać.

W 'małym trójmieście kaszubskim' zdecydowanie polecam poradnię dietetyczną w Wejherowie https://magdadietetyk.pl. Pani Magda to bardzo miła i kompetentna osoba. Korzystałem z jej usług z bardzo pozytywnym skutkiem, teraz chodzi do niej moja mama.

Gość MWX
Dnia 16.06.2017 o 12:06, Gość DIETETYK 1 napisał:

Z tego co widać to pani Marta która pracuje w poradni CEL nie jest dietetykiem? wykonują tam badanie żywej kropli krwi (które jest bzdurą) i dodatkowo mają jakiś analizator magnetyczny który niby sprawdza poziom witamin hahaha Ja dziękuje za takich szamanów. Jestem jak najbardziej za psychologami i dietetykami ale z właściwym wykształceniem a nie dietetyk który nie skończył studiów dietetycznych. Pozdrawiam wszystkich którzy się nabierają na ich oferte!

cooo? oni nie mają takich rzeczy w ofercie, nie wiem skad Ci sie to wzielo.

z tego co wiem to p. Marta jest dietetykiem, ale nie korzystałam z jej usług, bo chodziłam tam do psychodietetyka i psychologa i zdecydowanie ich polecam. ludzie z wykształceniem kierunkowym i z doświadczeniem. mi naprawdę pomogli, a chodziłam już do kilku "speców"...

Gość Katarzyna
Dnia 14.03.2019 o 10:13, Gość MWX napisał:

cooo? oni nie mają takich rzeczy w ofercie, nie wiem skad Ci sie to wzielo.

z tego co wiem to p. Marta jest dietetykiem, ale nie korzystałam z jej usług, bo chodziłam tam do psychodietetyka i psychologa i zdecydowanie ich polecam. ludzie z wykształceniem kierunkowym i z doświadczeniem. mi naprawdę pomogli, a chodziłam już do kilku "speców"...

Droga Pani, owszem mają w ofercie tego typu rzeczy. Co więcej, handlują sprzętem typowym dla medycyny alternatywnej- leczenie raka, zaparć, cukrzycy i wszystkiego innego.

Nadal uważa Pani, że to poważna poradnia?

Gość Kamila

😮 Serio? Ja mogę też polecić Foodwise. Pracują tam sami dietetycy kliniczni. Przy mojej nietolerancji ciężko było mi urozmaić dietę i jeszcze nie mogłam długo stracić na wadze, a teraz od kiedy korzystam z pakietu SLIM to nie dość, że nie mam zgagi, która wcześniej bardzo mnie męczyła, to jeszcze zrzuciłam już 4 kg w tym miesiącu 🙂. Teraz korzystam z promocji, bo przy zakupie jadłospisu na jeden miesiąc, jadłospis na drugi dostaje się za złotówkę 😄 W sam raz taka oferta, żeby zobaczyć czy taka dieta jest dla nas. Co najważniejsze, są normalne składniki, które można dostać w normalnych sklepach. Ostatnio miałam dietę od jakiejś stacjonarnej dietetyczki i nic tylko latałam po sklepach i szukałam jakichś dziwnych rzeczy... Teraz na szczęście jestem zadowolona 🙂

Gość Marcin Karnowsk
Dnia 10.04.2019 o 21:35, Gość Katarzyna napisał:

Droga Pani, owszem mają w ofercie tego typu rzeczy. Co więcej, handlują sprzętem typowym dla medycyny alternatywnej- leczenie raka, zaparć, cukrzycy i wszystkiego innego.

Nadal uważa Pani, że to poważna poradnia?

zgadzam się z przedmówczynią, wystarczy chwila pogoglowania i trafiamy na stronkę na allegro i na autorski sklep "pana psychologa" gdzie do kupienia mamy biorezonans czy uwaga LAMPE LECZĄCĄ RAKA. Przestańcie pisać sami sobie pozytywne komentarze, takie oszustwa są ohydne

Gość Aneta

Chce się pochwalić 🙂 Bo moje życie do tej pory to było życie na wiecznych dietach - od diety do diety. Ciągłe odmawianie sobie, liczenie kalorii - można zwariować od tego - i myślę że troche mi już odbiło 🙂 bo cały dzień tylko myśli o jedzeniu, o dietach. Tak sie nie da żyć przecież. W końcu znalazłam coś dla siebie innego - oczywiscie nie sądze ze to rozwiazanie uniwersalne dla kazdego 🙂 Chyba właśnie bardziej dla osób które już mają za sobą takie doświadczenia z dietami jak ja. Przechodzę do rzeczy - psychodietetyk - Poradnia Cel Gdynia - Pan Mirek. Powiem krótko : coś mi przestawił w głowie, już nie myśle wiecznie o żarciu, zaczynam o siebie dbać i wiecie co - jest mi z tym wspaniale. Czy lecą kiligramy w dół ? Przestałam się ważyć codziennie 🙂 wiec nie wiem dokłądnie - ale po 2 miesiacahc musiałam sobie kupić nowe ciuchy 1 rozmiar mniejsze. Może ktos powie - szału nie ma bo po 2 mcach mozna 20 kg zrzucic 🙂 Wiem że można - ale to bez sensu tak robić. Piszę to bo naprawde chce sie podzielic moja radoscia powrotu do żywych !! 

Gość Gosia

Faktycznie - Poradnia CEL w Gdyni - i  Pan Olejniczak - super terapeuta. Nie ocenia, nie narzuca, wysłucha uważnie. To jest cenne. Jest na spotkaniach dużo spokoju, ciepla. Tego potrzebowalam i dostalam. Po  miesiacach juz nie musze chodzic, radze sobie sama, czuje sie swietnie i to dzieki niemu wlasnie. Z czystym sercem polecam

Gość Gość
Dnia 16.01.2017 o 17:34, Gość Anetkametka89 napisał:

Ja miałam juz 5 roznych dietetykow, rozne diety, i cuda z netu. Jak chodzilam do dietetyka to chudlam. Diete skonczylam i od nowa gruba. Byl czas ze sie zalamalam i zupelnie odpuscilam. W tamtym roku moja kolezanka powiedziala mi cos co mnie zastanowilo : Aneta u ciebie to nie chodzi o zarcie tylko o glowe. Obrazilam sie -ale .... Wpadlam na pomysl zeby poszukac kogos kto zajmie sie i dieta i moja glowa. I co ? Znalazlam tak zwanego "psychodietetyka". Czy mi pomogl ? Moze to zabrzmi dziwnie - ale ani mi nie ulozyl diety, ani nawet nie padalo to slowo D I E TA. Troche na poczatku mnie to i dziwilo, i chyba nawet zniechecalo bo w sumie to bylam przyzwyczajona do diety, rozpiski co mam dzis jesc i ile a tu nic ? No ale mowie - ok sprobuje co mi tam. I wiecie co ? Tak mnie gosc poprzekrecal w mysleniu ze dzis jakos tak ani nie mysle co mam zjesc na obiad, a co na kolacje, nie mam ochoty na podjadanie. A jak czasem nawet sobie zjem cos slodkiego to nie zalamuje mnie to ani nie dreczy jak kiedys. Czy chudne ? Szalu nie ma - ani cudow. Ale ciagle jednak w dol. Moze 2-3 kg na miesiac - ale jest cos innego tez fajnego. Czuje sie rewelacyjnie. Wlasciwie nie wiem co mi zrobil 🙂 ale podoba mi sie to. To takie jakby odwrocenie problemu o 180 stopni. Trudno mi to wyjasnic to trzeba samemu poczuc. Takze polecam swietna poradnie w Gdyni na Morskiej - Poradnia CEL. Ja po 3 miesiacach wlasciwie nie musze juz chodzic do poradni - ale czasem juz tylko dla przyjemnosci sie umowie na wizyte zeby dostac porcje motywacji, zrelaksowac sie, rozwiazac jakies watpliwosci bo nadal jestem w szoku pozytywnym ze jak to ? Nie ma diety ? Polecam szczerze ten stan.

Ten sam komentarz na stronie Trójmiasta, fajna sobie reklamę robicie. 

A skoro już przywedrowal tu ktoś z poadni cel i wypisuje kolejne komentarze (16.09 oba na jedno kopyto:) to może odniesie się do tego czemu wciskacie ludziom medycynę alternatywna? Grupom, allegro i wasz sklep przy stronie. pełne pseudoleczniczych bzdur. czy psycholog tak może?? 

Ja się zgadzam z przedmówcą i wcale się nie dziwię, że pisze takie ostre słowa!! pozytywne opinie na temat celu to chyba sam właściciel pisze bo nie sądzę że w dobie internetu ktoś się jeszcze na to nabiera!!! OBRZYDLIWE I NIEETYCZNE ZACHOWANIE!!!!