Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mezo1926

To ja jestem dziwny,czy moja dziewczyna ??

Polecane posty

Gość Mezo1926

Jestem z nią ponad rok !! zaraz na samym początku okłamałaem ja ze jestem w domu a byłem po meczu na dyskotece !! wszytko sie wydało !! wogóle wyrządzalem jej troche krzywd !! ciągle kłótnie !! co tydzien mówiłam ze nie pojade na mecz bo Ona jest waznijesza ale i tak jechałam !! Ona płakała prosiła tłumczała mi !! a ja jechałem !! mówiłą ze zemna zerwie ale nigdy tego nie robiła !! czasem sie nie oddzywała!! albo nie wyzywała od dupków itp, wkurzałem sie na nią !! wrescie poszlismy na kompromis i jej zaufałem i zrobiłęm to co chciała czyli jak nie bedzie chciała to nie pojade na mecz !! czy trening !! bo ONa mi mówiłą ze jak bym jej udowodnił ze to ONa jest na pirewszym miejscu !! chcialem jej to udowodnic!! mówiła ze jak sie troche poswiece to docenie jej dobre serce!! i bede jezdził !! pracuje na dwie zmiany 3 razy w tygdoniu trening + na weekendzie mecz poza granicami miasta !! no ni jak nie chciała to nie jechałem !! wczoraj był mecz miałem go rano tak wiec moja dzieczyna chciała mi zrobic niespodzianke i o 6.40 nastwiła sobie budzik !! i mnie obudziła bo zbiórke miałem o 8.30 czekała na słowo dzikeje !! albo ze wole zostac z nia cos w tym stylu !! ale ja nic takiego nie powiedziałm tylko to jade !! i sie wkurzyła !! o 14 maiełm byc juz w miescie po meczu !! oczywiscie sie spóznilem z godzine !! i wielka awantura!! nie chciała sie ze mna spotkac!! to zostałem w klubie z chłopakami do godz.17. o 17 zaptyałem czy sie ze mna widzi a Ona mnie wysmiała ze teraz ja pytam !! ze mielismy sie spotkac wrescie raz wczesniej!! byłem koło klubu patrze a tu ona idzie !! przyszła dała mi z lscia !! popłakała sie i poszła !! i powiedziala ze zrywa bo ma dosyc !! tego ze nigdy jej nie rozumiem !! poszłem za nia ale kfrzyczała zebym poszedł! teraz sie do mnie nie oddzywa !! co o tym myslicie ??

jestes normalny,po co sie wiazac za mlodu...jak kochasz grac to jedz na mecz i tyle.a dziewczyna jeszcze nie jedna bedzie.jakby cie kochala to by chciala zebys byl szczesliwy.ile dni /wieczorow spedzacie razem?jesli 2-3 w tygodniu to nie mam ci nic do zarzucenia

Gość dsfuw yerteuqja
jestes !! glupi !! !! !!

Gość dsfsgtdssssssssss
!! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!

Gość Mezo1926
tylko ze ONa lubiał ze ja gram !! ale ja to zepsiłem !! tymi kłamstwami . Wiem ze nie mamy czasu dla siebie nigdy !! niby sie widujemy czesto ale to na chwiile zejdzie do samochodu !! i tyle !!

Gość Mezo1926
tylko Ona mnie naprawde kocha !! bo to nie jedno moja świństwo związane z graniem !! inne też były !!