Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscioweczka

Mam dosc facetow!

Polecane posty

Gość goscioweczka

Mam dosc bycia w zwiazku z facetami. Po 6 latach sie rozstalam z narzeczonym. Teraz chce sprobowac z kobieta, moze tym razem sie uda :)

Gość
trzeba tak było od razu. :)

Gość goscioweczka
Co bedzie pozniej to sie zobaczy ;)

masz napierdolone pod saganem nie ten to inny, liż kutasa, bo od lizania cip są faceci :)

Gość goscioweczka
A jak mi nie wyjdzie z kobietami, to sobie wezme ze schroniska jakiegos kundla i z nim sprobuje zbudowac zwiazek partnerski!

Gość goscioweczka
Podszywie, moze ty masz ochote na psa ja niekoniecznie.

ja też mam ich dość, rozstałam się po 7 latach ale o kobiecie jeszcze nie pomyślałam :P

Gość goscioweczka
Nic zlego nie ma w byciu z kobieta, ona przynajmniej rozumie co to znaczy miec wahania nastrojow przed okresem :P

Gość kwartnik
czy 'okres' to jest choroba ?

Gość Ewelina1989
ja tez jestem w zwiasku z facetem ale uwazam że życie z kobieta było by o wiele prościejsze!!! faceci sa w ogole dziwni tylko sex im w glowach zadnych uczuc wyzszych...i tylko o lizaniu cipy potrafia napisac , cofnieci w rozwoju idioci!!!

Gość goscioweczka
Ewelina1989- w 100% sie z Toba zgadzam

Gość goscioweczka
Ewelina1989- w 100% sie z Toba zgadzam

to idź tępa cipo wynaturz się, co za ludzie, nie mówie tu o moralności ale gdyby każdy był takim zjebem jak ty to kto by robił dzieci?

Gość Ewelina1989
kwartnik jest choroba moim zdaniem!!! jak mam jebany okres to ryczec mi sie chce z byle powodu napieprza mnie bruch tak mocno ze nie raz mdleje i nos te jebane podpaski i tampony i wyobraz sobie ze skopie cie ktos po jajach i przez 5 dni ci krew z niego leci, i bol jest caly czas wy gowno wiecie a sie madrujecie!!! faceci zaby chociaz jeden mial raz okres i zobaczyl jak to przejebane jak ci slabo a music posprzatac zrobic obiad i do pracy isc!!!!!!!

utwórzcie jeszcze kółko wzajemnej adoracji, dlaczego kobiety są takie pojebane bo myślą tylko o miłości, uczucia wyższe ulep sobie dziecko, stwórz rodzine z babą i liżcie sobie cipy po wsze czasy

Gość Ewelina1989
o rodzeniu dzieci tez sie nie odzywaj bo sposcic sie to mozna w 3 sekundy a 9 msc z bruchem chodzic nie bedziesz. wiec kto jest tempy ten jest i na wlasnym przykladzie pokazujesz jacy sa faceci , o rodzeniu dzieci piszesz a kobiete od cip wyzywasz, pfe i bedzie mi tu morale prawil...

Gość goscioweczka
Dj pozdro Na szczescie nie wszyscy sa tacy jak ja, dlatego mozesz zapladniac napalone kobiety. To jest moj wybor, nie namiawiam kobiet zeby rezygnowaly z zycia z mezczyznami, wiec o co ci chodzi.

Gość Ewelina1989
dziecko zrobic a wychpowac to roznica wiec nie pisz o tworzeniu rodziny bo widze ze nie dorosles do niczego. i ty tylko o lizaniu cipy piszesz wiec o czym z toba dyskutowac?

Gość Ewelina1989
goscioweczka i badz tu hetero jak przyjdzie taki obronca ciazy i macierzynstwa i mysli ze zwiazek to tylko lizanie cipy i rodzenie dzieci

bo jesteś głupią cipą i srasz pod siebie jacy to faceci są źli, że okres ciężki, że ci sie kupe chce a co ma facet powiedzieć jak przez większość życia mu sie dupcyć chce, wolałbym aby mnie przez jeden dzień w miesiącu jajka napierdalały a 3-4 dni następne leciała mi krew z pyty

Gość Ewelina1989
slownik?? a gdzie zrobilam blad? to ze nie uzywam polskich znakow to zycie i nie madruj sie bo widze ze masz problem z kobietami i przyszedles sie tu wyzyc.

Gość Ewelina1989
jajniki jeden dzien w miesiacu??? ech nie chce mi sie pisac juz z toba... bo nie wiesz nic a gadasz. dupczyc ci sie chce to idz sobie ulzyj, jak masz jakis problem z popedem sexualnym ,wiesz jak nie dajesz rady z tym to chyba choroba jak 95% zycia masz poped na maxa... i zadna ci nie chce ulzyc i wyladowujesz swoja frustracje tu na forum... zaloz sobie wlasny topic moze ktos cie wesprze.

Gość kwartnik
Ewelina, nie wrzucaj wszystkich facetów do jednego worka, przejechałaś się na jakimś gostku i uważasz , że wszystkie rozumy zjadłaś

Gość Ewelina1989
Levviatan ale ja nie mowilam ze mojemu zalezy tylko na sexie ja napisalam ze zycie z kobieta bylo by o wiele prostsze bo kto lepiej zrozumie humory kobiety niz druga kobieta??:) a ze pewne osoby pokazuja tu dosadnie ten odsetek facetow o ktorych mysle ze to przez nich jest odmienna orientacja kobiet to juz inna sprawa:)

Gość kwartnik
a poza tym , medycyna wymyśliła różne możliwości aby nie bolało w czasie okresu a aptekarze co chwilę się chwalą, że mają coś nowego, pomyśl chwilę jakie katusze przechodziły kobiety jeszcze 100 lat temu i nie stękaj , że masz źle