Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xona

Wynajmujecie mieszkanie czy macie własne?

Polecane posty

Gość xona

Jak zareagował właściciel gdy dowiedział się, że jesteście w ciąży? Przedłużył wam mimo to umowę wynajmu?

Gość :( SAD MUMMY
my mamy dom, kupiony pol roku przed zajsciem w ciaze:) tak , jakbysmy przewidzieli:)

Gość witaminka;)
my wynajmujemy:) miesiac temu sie wprowadzilismy, mialam juz dosc spory brzuszek , wlasciciel nie mail zadnych obiekcji.. mamy uwoe na czas nie okreslony, ale mw na 5 ,6 lat tak rozmawialismy, potem chcemy cos swoejgo

Gość Mamy swoje mieszkanie
Które za jakiś czas wynajmniemy, bo budujemy dom. Dlaczego właściciel miałby mieć obiekcje?? Mysląc, że każdy kto wynajmie mieszkanie, nie będzie chciał płacić, to chyba lepiej nikomu nie wynajmować...

my wynajmowalismy okolo 3 miesiecy potem zaszlam w ciąże a umowe mielismy na rok, w maju nam sie konczyla i na maj mialam termin :-) przedluzyl nam na nastepny rok a jak malenstwo sie urodzilo mielismy motywacje zeby sobie cos wlasnego zorganizowac :-) teraz mieszkamy w swoim mieszkaniu :-) a tamten pan wynajmuje tamto mieszkanie jakiemus mlodemu malzenstwu wiec raczej nie zrazil sie nami :-)

Gość jestes glupia i nieodpowiedzia
Jagodziu, i tu też już trujesz?

Gość Hop hop trolu
Jasne Jagoda, lepiej miec dwojke i mieszkac u mamusi :D

Gość antypatologia
ciasne ale wlasne i na szczescie bez kredytu.

Gość mamy wynajęte
właściciele nam gratulowali kiedy zaszłam w ciąże,i nie robili żadnych wstrętów.do jagody-czemu niewesoło??lepiej mieszkać bez teściów na swoim i nikt mi do garnków nie zagląda,jak kogoś stać na wynajem to czemu ma siedzieć u rodziców na garnuszku?jak ktoś decyduje się na założenie rodziny to musi wziąść na siebie odpowiedzialność za bliskoch a nie wiecznie żyrować na rodzicach.kończymy budowę i na jesień mieszkamy na swoim.

Hop hop trolu Jasne Jagoda, lepiej miec dwojke i mieszkac u mamusi " tO CHYBA TY MIESZKASZ U MAMUSI BO JA MAM WLASNY WOLNOSTOJACY DOM Z OGRODEM. NO I CO? ZATKALAO KAKAO? :D

Gość ivhjowpoEFK[EOW
jagoda a co złego jest w wynajęciu mieszkania i dziecku ?? ja wynajmuję i co ?> i nie posiadam domu wolnostojącego z ogrodem :D:D:D

Mamy mieszkanie w bloku własnościowe. Ja bym wolała się zastanowić nad kupnem mieszkania,domu nawet jeśli miałby być na kredyt :) Lepiej płacić za swoje i się tym cieszyć niż płacić za wynajem cudzym ludziom i obawiać się "jutra"