Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadejszla wiosna prawie

w jakich butach juz chodzicie

Polecane posty

musze kupiec buty na wiosne i nei wiem jakie:( zreszta juz jest maly wybor bo teraz sa prawie same pantofle z odkrytymi palcami a za wczesnie jeszcze na takie

Gość znienawidzona :(
wczoraj byłam na zakupach. jest dużo pantofli nie odkrytych, kupiłam sobie bardzo ładne. to znaczy, mnie się pdoobaja

tzn nie chce za bardzo pantfli, w sumie sama nie wiem czego chce, ale wydaje mi sie ze to co jest teraz w sklepie to jeszcze za lekkie na ta pore

Gość znienawidzona :(
dla mnie akurat. ale od jutra ma byc chłodniej

normalne czółenka zakryte i niezbyt wycięte ,kupiłam niedawno piękne brazowe na wysokiej szpilce (wygodne!!) ,a na luzie to adidaski,a nawet już trampki

Gość bucik w szpic 001
Masz rację.W sklepach brak jest przejściowych butów typu botki Są juz pantofle bardzo lekkie i z odkrytymi palcami.W droższych sklepach pełno jest jest juz letnich fasonów W sieciówkach typu CCC lub Deichman mozna jeszcze kupić botki ale rzadko ze skóry -raczej sztuczne .

Gość a jjaaaa
Klasyczne czarne czółenka na obcasie , ale właśnie chcę upolować jakieś botki :)

ja bym chciala cos uniwersalnego na plaskiej podeszwie i dosc zabudowany ze tak powiem no sama nie wiem wlasciwie wybor jest duzy ale nic sie nie podoba albo jest niepraktyczne czy cos

Gość sesiiii
Trampki;].

kowbojki :) jedne z fredzlami zamszowe drugie na niewielkim polkwadratowym obcasie swietne do dzinsow-rurek

Gość ja już chodzę w
pantoflach z odkrytymi palcami :-) Nawet jak jeszcze trochę śniegu leżało. Ale ja jestem chyba nietypowa - bo mi zawsze gorąco w nogi :-)

w balerinach, czółenkach, adidasach, trampkach ;] w botkach jest mi za ciepło :/

Gość yk76uytrd
w dunkach. A w balerinkach to kiedy chodzicie? W kwietniu czy teraz juz mozna?

Gość japąkaaaaaaa
W JAPĄKACH!

Gość efvsfvdvf
uppp

Gość poszukująca również
Też ostatnio chciałam znaleźć jakieś buty "pomiędzy" kozakami a balerinami ale jakoś mi nie szło. W związku z czym wczoraj na imprezę wyskoczyłam w balerinach, ale na mieście całe mnóstwo kobiet w kozakach - chyba bym się ugotowała ;)

Gość
trekingi ;) mysle nad jakimis pantofelkami

Gość wkleje bo warto
dzis załozyłam botki :) ciepełko takie, ze szkoda nogi pocic w kozaczkach. tylko potyklałam sie, bo maja porzadna szpilke :O niby kozaki tez nosze na obcasie ale :O zbyt frywolnie sie ubralam :O spodniczka, plaszcyk i nawyk chodzenia w spodniach :P fatalnie ale z kazdym dniem nauka nie pojdzie w las, chodzenia naczy

Gość dffdsd
japonki

bez zartow;) no w sumie kazdy chodzi w czym mu wygodnie, ja bym zmarzla z bootkach, ale w kozakach juz mi za goraco a nic pomiedzy nie ma, no oprocz adidasow, ale mi trzeba cos mniej luzackiego, na inne wyjscia