Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babystart

czy maz ktorejs z was robil takie testy??

Polecane posty

Gość moze lepiej
zrobcie badanie nasienia wtedy wszystko bedziecie mieli czarno na bialym bo tu nie chodzi tylko o ilosc ale tez o ruchliwosc zywotnosc i cala mase innych parametrow.

Moze najpierw zacznijcie cos dzialac zebys zaszla w ciaze a nie na dzien dobry tu mezowi chcesz testy robic. :D Mj tez duzo pali a z poczeciem nie bylo problemu ( jestem teraz w drugiej planwanej ciazy)

Gość babystart
staramy sie Jagoda.ale z marnym skutkiem :( a co do badan nasienia to dla niego jest bardzo krepujace.wiem ze sie zgodzi ,ale wiem tez ze duzo bedzie go to kosztowalo.wiec jesli jest mozliwosc zbadac to w inny sposob to chcialabym m u tego oszczedzic

Gość babystart
rozumiem ze nikt nie ma uzywal takich testow??? chodzi mi tylko o opinie,czy warto je kupic?

Jagoda, sory, ale nie pisałaś przypadkiem, że lekarz raczej sugerował trudności z zajściem w drugą ciążę? To odnośnie drugiej planowanej" staralismy sie o 2 ciaze wlasciwie zaraz po pologu udalo sie dopiero po poltora roku. Ale w pierwsza cize zaszlam w 3cyklu staran. babystart, jesli jets tak jak piszesz to kup ten test . Pal licho koszty. Ale najlpeiej by bylo gdybyscie poszli do lekarza. Nie piszesz jak dlugo sie staracie ale jesli jest to dluzej niz rok to radze do lekarza sie wybrac.

Gość babystart
bylam juz w ciazy ale ja stracilam.niby wszystko jest ok tylko nie moge zajsc po raz kolejny.byc moze przesadzam.schizuje .ale skoro teraz nie wychodzi to moze tamta ciaza to byl przypadek:(

Gość jeśli udało się raz
nie powinno być problemu z kolejną ciążą.jeśli chodzi o badania nasienia to po pierwsze nie są kosztowne,po drugie można oddac próbkę w domu i w ciągu 2 godzin dostarczyć.jak zadzwonisz do przychodni to wszytko ci powiedza -to tak dla świętego spokoju.poza tym zbyt duże parcie na ciąże też nie sprzyja poczęciu.spróbujcie wyluzowac choć zdaję sobie sprawę ż eto niełatwe-mi zajęło to 2 lata..

Gość babystart
zgadzam sie z toba ze powinnam wyluzowac.ale nie potrafie.jestem juz po 30 i to mnie tak strasznie doluje

Gość jeśli udało sie raz
ja mam 35,więc się nie stresuj,zaszłam wtedy kiedy sobie odpuściłam i pogodziłam się z myślą że dzieci już nie będzie.skierowałam swoje myśli na inne rzeczy-organizacją wakacji i planami budowy....za tydzień będę miała córeczkę..

Gość babystart
Gratuluje:) dajesz mi nadzieje :) sprobuje zrobic cos co odciagnie moje mysli....mam nadzieje ze mi sie uda .