Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafffaaaeelllooo

Zauważyliście ,że kobiety po zawodówce / technikum są zazwyczaj brzydsze i

Polecane posty

Gość Rafffaaaeelllooo

szybciej dają dupy i szybciej zachodzą w ciaze? Pamietam ...2 lata temu skonczylem lo , i co ? W klasach licealnych byly te ladniuejsze , dziewczyny ktore ''rzadzily'' szkola , kazdy chcial je miec... w tym samym budynku uczyly sie te z zawodówki i technikum ...masakra !! tylko kilka bylo w miare a reszta? Paszczury W jednej klasie dokladnie technikum ochrony srodowiska były 4 ciezarne !!! Niektore juz szykowaly sie do slubu ,masakra Z dala od takich !

na temat wygladu nie bede sie wypowiadac. a jesli chodzi o dzieci to jesli kobieta ma wyksztalcenie to chce zrobic kariere, awansowac itp. a jesli ktos nie ma perspektyw albo ambicji albo mozliwosci aby robic kariere to na co ma czekac - lepiej zakladac rodzine.

Gość Rafffaaaeelllooo
Chyba powinienem zrobic jakies badania..ale z tego co widzę to sie sprawdza.

Gość hopsa lala
nie wiem czy brzydsze,ale ja zauważylam, ze dziewczyny bez studiów robią z siebie tandeciary. Tzn, białe kozaki, solara, kiczowata biżuteria, pstrokate paznokcie i dodatki w panterkę :O. Studentki i te po studiach potrafią się lepiej ubrać i umalować. Oczywiście nie uogólniam, ale takie moje spotrzeżenia.

Gość ziziziziziziz
taaa najlepsze są studentki socjologii, psychologii, politologii i innych logii. Cód , miód , ultramaryna. Dopóki się nie odezwie.

Gość nie masz pojecuajakze
czesto przyjmuje sie studentki do agencji towarz,ladne,nieladne

Gość Rafffaaaeelllooo
To tez prawda... u mnie ta grupka zajebistych byla z LO a reszta ubierala sie byle jak , tandetnie , w ciuchy z bazaru , wszystkie ufarbowane na czarno albo super jasny blond , jedna chodziła jak faxcet ''woziła sie na boki'' :O Ładnych to bylo ze 3-4 reszta to koszmar

Haaa... nie zależy to do jakiej szkoły chodzi dziewczyna tylko zależy to czy ma rozmum i czy szanuje samą siebie ! Są i w liceach dziewczyny które daja dup*** ! A tak jak jest chłopak mądrzejszy to nie patrzy na wygląd zazwyczaj takie lalunie to puste dziewczyny ktore nic nie potrafią zrobić i patrzą tylko na kase:) A chyba każdemu chłpakowi zależy na tym zeby mu w przyszłości żona posprzątała, ugotowała czy nawet wyprała:D

Gość abercombie
mi nie zalezy bo potrafie to zrobic sam. Z autorem sie zgadzam , u mnie bylo podobnie

Gość malutkannnnnn
Dziwne, bo większość ludu bez perspektyw wali właśnie do liceum, bo nie ma planów na życie :D Niestety, ale widzę i słyszę, kto głównie wybiera liceum ;). Plastisie, pustaczki rzadko wybierają technikum, bo nie wiedzą, co będą robić w przyszłości.

nie prawdą jest, że do liceum chodzą łdniejsze lub mądrzejsze dziewczyny a do technikum te brzydsze i głupsze! dlaczego wszyscy uważają, że technikum jest gorsze od liceum? po pierwsze w technikum jest o wiele więcej nauki, bo ma się te same przedmioty i zakres co w liceum (ogólniaku) a do tego mase przedmiotów zawodowych, mnóstwo teorii i jeszcze praktyki zawodowe! po za tym po technikum ma się o wiele więcej możliwości, bo można np. pracować w zawodzie i do tego studiować zaocznie. a do liceum zazwyczaj idą osoby, którym potem kochana mamusia i tatuś dadzą pieniążki żeby sobie mogli spokojnie przez 5 lat studiować na studiach dziennych i o nic się nie martwić a potem wyrabiać sobie o innych ludziach opinie taki jak autor/autorka tego tematu. prawda jest taka, że i do technikum i do liceum i do zawodówki chodzą zarówno mądre/ładne osoby jak i głupie/brzydkie. proponuję najpierw 2 razy się zastanowić zanim ktoś założy taki debilny temat. Absolwentka Technikum, Studentka