Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jewelonek;]

wARIUJE!!!!!!

Polecane posty

Gość Jewelonek;]

Witam. Mam spory problem. Ciągle jestem nerwowa,wkurza mnie dosłownie wszystko. Mam 19 lat i nie mam checi do życia wogóle. Nie chce mi sie uczyc o matury,wychodzić z domu. Wkurza mnie nawet mój chłopak,z którym jestem juz rok. Kocham Go ale czasem mam chęc zaszalec,oderwac sie od tego wszystkiego. Z jednej strony boje sie ze on mnie wkoncu zostawi a z drugiej ciągle porównuje go do innych,szukam w nim samych wad. Nie mam pojecia co sie ze mną dzieje;/ Nie chce mi sie z nikim gadac,wszystko mnie irytuje,czuje sie gorsza od kazdego.

może to brak witamin? może coś z hormonami? może przez stres związany z maturą?

Gość łobuss
raczej to nie witaminy, to otoczenie, i młodośc

Gość Jewelonek;]
Matura raczej odpada...hormony,witaminy? Byc moze...Ciągle czuje sie zmeczona,chciałabym schudnac a nie mam motywacji do tego. Nie jestem gruba,poprostu chce zrzucic pare kilo po zimie. Sama juz nie wiem co robic...chłopak tez juz zaczal sie martwic o mnie i o nasz zwiazek...nie chce mi sie czasami nawet juz odpisywac mu ciagle na smsy,nie czuje tych motylkow. mam wrazenie ze on czasem zachowuje sie jak dzieciak...Mimo tego bardzo go kocham

Gość mleko z kawą
Hm, to chyba trzeba po prostu przeżyć.Jestem w tym samym wieku i też tak czasem mam:) a u Ciebie długo to trwa?

Oj.. Miałam to samo... Poszperałam w necie i objawy wyglądają podobnie do niedoboru Magnezu. Zrobiłam sobie kurację mega dawką i wszystko jak ręka odjął.. Teraz biore profilaktycznie i nie wraca mi już ta nerwica.. ;)

Gość Jewelonek;]
Moze i ja spróbuje z tym magnezem:) Mam nadzieje ze cos poradzi;] Nie wiem tylko co zrobic z moim zwiazkiem...dodatkowym problemem jest to,ze powiedzialam chłopakowi ze przed nim z nikim nie wspołzyłam a tak naprawde mialam przed nim innego partnera. Balam sie do tego przyznac gdyz on twierdzi ze jestem jego pierwsza. Wiem,ze gdy teraz mu sie przyznam to bedzie koniec bo nie wybaczy mi kłamstwa.

hej..po 1 zwieksz dawke magnezu w diecie(lykaj ten w tabletkach)bo to najlepszy lek na nerwowosc...:) no i co by tu dodac...moze potrzebujesz psychologa..albo szzcerej rozmowy z przyjaciolka?moze musisz zwolnic tempo???moze masz za wiele na glowie...???

Gość Jewelonek;]
A co zrobic ze sprawa zwiazana z chlopakiem? Moze ktos cos doradzi...

Gość Jewelonek;]
no tak,ale gdy mu to powiem to on mnie zostawi...jest bardzo wrazliwy na tym punkcie,nie chce go stracic;/

Gość Jewelonek;]
On nie ma kontaktu z moim bylym wiec niby jak ma sie tego dowiedziec?;p