Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yo yo

czy jak wam sie @ spoznia/shizujecie/robicie test a tu.....

Polecane posty

Gość yo yo

negatywny...cioty dalej nie ma uspokajacie sie /jestescie pewne wyniku testu/ ufacie ze jak pokaze ze nie ma ciazy to znaczy ze nie ma

Gość yo yo
ile ci sie spoznia

Gość angelooowa
mamprobl tu chyba nie można reklamować swoich stron :) yo yo trzy. Aczkolwiek tak jak tam napisałam, czuje się tak dokładnie jak w tamtej ciąży którą niestety poroniłam. Masz jakieś objawy prócz braku okresu? Ból piersi, podwyższona temperatura, mleczny śluz? Czy tylko brak okresu? No i ile się spóźnia?

Gość ***aga***
hejka,nie tak dawno sama to przechodziłam ! @ spozniala mi sie 7dni...robilam testy,ale wynik był negatywny...poszłam do gina przepisał mi duphaston.Wzięłam 1 tabletkę rano a po kilku godz dostałam @ z 28dc zrobily sie 35 wrrr

Gość ja się wkręcałam zawsze
strasznie ;) jak mi się @ spóźniała, to już miałam wszystkie objawy, hehe :D a jak dostawałam w końću okres, to i tak uważałam, że jestem w ciąży :D

Gość ***aga***
ja też myślałam że w koncu się udało (widzialam juz jaska druga kreske-ale to chyba zwidy mialam:(staramy się od listopada ehh

Gość Yo yo
No wlasnie..mi sie spoznia 30 dni a robilam 2 testy i negatywne....w 1 ciazy zaraz pokazalo mi 2 krechy a teraz juz sama nie wiem czy ufac

Gość Yo yo
Wyobraznia kobiet nie ma granic kurcze nie chce byc w ciazy

Gość ***aga***
30dni Ci się spóźnia to czemu jeszcze do gina nie poszłaś?ja już po 7dniach poleciałam jak testy były negatywne...pierwszą ciążę poroniłam i teraz boję się jak nie wiem co

Gość yo yo
ja własnie nie chce byc w ciazy i mam nadzieje ze nie jestem,,kurcze a do gina ide ale mam wizyte dopiero w piatek

Gość ***aga***
zrob sobie bete to będziesz wiedziała na 100% po co się denerwować?do piątku to Ty chyba osiwiejesz:P

Gość ***aga***
swoją drogą coż za paradoks te które nie chcą zachodzą w ciążę i rodzą zdrowe dzieci,a te co pragną być matkami albo poronią albo mają problemy z zajściem KOSZMAR ...

Gość Yo yo
Dokladnie tak jak piszesz...te negatywne mnie uspokoily troche i przyjelam ze nie jestem w ciazy..czy moglyby sie podwujnie pomylic mysle ze nie...jak pojde w piatek napisze co i jak

Gość Yo yo
Wyszedl ci negatywny a w ciazy bylas?

Gość ***aga***
nie mi wyszly negatywne ale mimo to się niepokoilam bo zawsze mialam regularne cykle co 28dni no moze czasem plus minus jeden dzień a tu się spoznial @ 7dni...po 1 tescie wyszedl negatywny-pojechalam na bete i wyszlo 1,00 także byłam juz pewna ze cos z hormonami poszlam do gina przepisal mi duphaston i po jednej tabl dostalam okres mam juz 4dzien i mam dosc wszystkiego a mialam nadzieje ze to ciąża

Gość PARAFRESH
no widzisz ,,jedni nie chca a mają ,,a drudzy maja i nie chcą juz wiecej ,albo nie mogą,, a testy chyba nie kłamią

Gość InPhasse
Testy są bardzo wiarygodne. Ja na początku nie mogłam uwierzyć że mogę być w ciąży i zrobiłam 3 testy zanim poszłam do ginekologa i za każdym razem pojawiły się 2 grube kreski i już wszystko było jasne... Ciąża nieplanowana ale szczęśliwie przyjęta ;) Aga życzę powodzenia i trzymam kciuki w dalszych staraniach.

Gość ***aga***
InPhasse - cieszę się Twoim szczęściem i dziekuję za trzymanie kciuków:) mam nadzieje,ze każda kobieta doświadczy macieżyństwa w odpowiedniech chwili dla siebie,bo ja chodz byłam mamą 10tyg to byłam najszcześliwsza na swiecie(*)

Gość ***aga***
InPhasse - cieszę się Twoim szczęściem i dziekuję za trzymanie kciuków:) mam nadzieje,ze każda kobieta doświadczy macierzyństwa w odpowiedniech chwili dla siebie,bo ja chodz byłam mamą 10tyg to byłam najszcześliwsza na swiecie(*)

Gość allinkakk
(

Gość ***aga***
Hej :) co tiu taka cisza? yo yo jak tam @ ?!

Gość yo yo
jak nie byo tak nie ma

Gość ***aga***
hmm podejrzane -dziewczyny idzcie do gina co Wam szkodzi?ja bym nie wytrzymała w tej niepewności...ja mam @ 5 dzien po tej 1tab duphastonu i szlak mnie chce trafic bo juz wiec co mi wydłużyło cykl - wiesiołek:/

Gość ***aga***
postaram się być kulturalna - ile CI się już spóźnia @ ?