Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opoliti

SPCZEWKI BARDZO PROSZE O POMOC

Polecane posty

Gość opoliti

Ostatnio mialalm takieobjawy jak zaropiale oczy i zaczerwieniona galka oczna ale poza tymwszystko bylo dobrze nie bolalo nie szczypalo wiec odrzucuilam zapalenie spojowek bylam u zwyklego lekarza i mi krople przepisala. wyleczylam zalozylam soczewki i znowu... okazalo sie pozniej ze uzywalam przeterminowanego plynu...i nie wiem czy moge je teraz dalej nosic odczekalam tydzien z oczami juz ok...nie wiem:( moze mi ktos pomoc?

Gość opoliti
miesieczne. plyn baush czy jakos sie nazywal

Gość opoliti
mam te soczewki pure vision na dzien i na noc ale nie nosze ich ca;y mies non stop tylko sciagalam co jakis czas

Kiedy masz termin zmiany soczewek na nową parę? Bo masz trzy możliwości: wariant 1 (najdroższy) - zmieniasz i soczeki i płyn na nowe wariant 2 - zmieniasz soczewki na nowe wariant 3 - zakładasz te soczewki co masz Wydaje mi się, że to przez płyn, który dobrze nie zdezynfekował szkieł. Najlepszy jest wariant 1, ale możesz zalożyć te soczewki co masz, ale uprzednio dobrze je wyczyść mechanicznie (płynem i palcem). Mam nadzieje, że wiesz o co mi chodzi.

Gość a ja powiem tak...
trzeba iść do okulisty a nie do zwyklgo lekarza. przy soczewkach czesto zdarzają się stany zapalne. pierwsza zasada: wyrzuca się te soczewski które nosilas przed leczeniem bo po załozeniu na nowo się zarażasz. zakłada sie nową parę jesli jest dyskomfort tzn żę infekcja nie została wyleczona

Gość opoliti
termin za 32 tyg...wiec troche szkoda aleoczy to oczy...wyplukalam ta stara pare w swiezym plynie i zalozylam wszystko na razie dobrze nic mnie nie boli...mam nadzieje ze zadnych powaznych uszkodzen nie bedzie?..

Gość opoliti
3 tyg mialo byc