Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Claaaaudia

WLASNE STANOWISKO ? POMOZCIE !

Polecane posty

Gość Claaaaudia

Witam wszystkich ! Mam pytanie i liczę że moze ktoras z Was bedzie mogla mi pomoc / doradzic. rok temu wynajelam stanowisko na stylizacje paznocki u jednej dziewczyny lecz bylo to solarium . Bylysmy umowione na 50%/50% ( Z tym ze moje produkty ) srednio jak zaczelam w lipcu to na koniec ( z oplaceniem jej ) wychodzilam ok 1000 zl. lecz bardzo pomogly mi moje stale klientki jak by na to nie patrzec , bo u niej dopiero zaczynalam i szczerze mowiac ' nie promowala ' mnie z jakims entuzjazmem bylo jej to obojetne . byle bym placila , takie wrazenie mialam ;| . od nie dawna szukam znowu jakiegos miejsca tym razem na wynajem (nie wiem czy dobry pomysl ) chcialabym jakos ruszyc , zaczac , tym bardziej ze w tym roku konze lo o profilu kosmetycznym i wybieram sie na wyzsza szkole kosmetologii . Po dodaniu ogloszenia zadzownila do mnie Pani z propozycja wynajecia stanowiska , w poznaniu w sumie w cenrtum miasta ( garbary jesli ktos jest wlasnie z poznania i sie oriętuje :) ) Pani zaczanczyla ' ze nie zyczy sobie zbyt duzo' :jupi: Ogladajac stwiwerdzialm ze jest to ladne miejsce lecz ma ale o tresci : okolo 5 metrow :mad:, jest to ' pomieszczenie' oddzielone od calego salonu ( kosmetyczno- fryzjerski) scianka działowa ale bez jakis drzwi czy cos , wlasciwie znajduje sie ''na jego koncu '' wchodzi w to jeszcze stoliczek i dwa kkrzeselka male. :cool: Kobieta chce za to 500 zl ( produkty moje itd :mad:) , lecz jak przegladalam inne propozycje to chcieli ok 300 czy tez 400 (max) , lecz juz sa nie aktualne . co o tym sadzicie ? uwazacie ze to dobra cena ? Plusami jest to ze w okolicy nie ma innego saloniku , ani niczego podobnego no i centrum ! lecz to taka 'klatka' z tylu bardziej , no ale jakos spodobalo mi sie , ale nie chcialabym bys poprostu wyciagnieta z kasy ... co radzicie ????:prosi:

Gość ja płace dużo więcej
1000 zł na Woli w wawie w mało rewelacyjnym salonie i jeszcze mam legalną działalnośc wiec dochodzi Zus.... nie zastanawiaj się tylko idz

ja wynajmnuje stanowuisko fryzjerskie za 500 zł plus co 3 miesiac do plat sie dokladam. i dziwne ze ty bylas pol na pol z ta babka. idz tam gdzie teraz znalazłaś