Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malapysia

Straszny ból brzucha po sexie 34 tydzień ciąży

Polecane posty

Gość malapysia

Dziewczyny czy wy też kiedyś możne tak miałyście??? Wczoraj kochałam się z narzeczonym i po sexie dostałam takich bóli w dole brzucha, że zastanawiałam się czy nie jechać na pogotowie. Na szczęście przeszło mi po półtorej godzinie. Już myślałam, że może zaczęłam rodzić bo miałam bóle, do tego napinała mi się cała macica ( cały brzuch był twardy jak skała ) i w trakcie tego właśnie odczuwałam ten ból. Był na prawde dosyć silny. Postanowiłam jednak trochę poczekać i wstrzymać się z pojechaniem na pogotowie, bo jeśli miałby zacząć się poród to akcja by się rozwinęła ale w końcu przestało boleć. Nie wiem co o tym myśleć wizyte u gina mam za półtora tygodnia, teraz już brzuch mnie nie boli, cały czas tylko czuję, że mam mokro ale jak patrzyłam na wkładce to nie wygląda to jakby były wody płodowe a zwykły śluz. Teraz już boje się nawet uprawiać sexu i całkowicie z niego zrezygnuję aż do porodu, bo po prostu mam stracha, ze coś może się stać. Dodam, ze ciąża do tej pory przebiegała prawidło.

Gość a kiedys byla tu taka
a dziecko sie rusza? Moze powsttzymajcie sie

Gość malapysia
Rusza się normalnie więc o to się akurat nie niepokoje.

Gość hahahha..:D
narzeczony? i ile ma lat? 18? a ty 16? haha wpadówoooooooooo:D

w tak wysokiej ciazy seks moze wywolac skurcze i porod, takze lepiej do momentu kiedy ciaza nie bedzie donoszona z niego zrezygnowac, skoro organizm tak reaguje...

Gość malapysia
Tak właśnie zrobię. Lepiej zrezygnuję, najważniejsze jest dziecko.

Gość mama karolinki------
nast razem po takim bólu proponuję poleżeć w wannie lub wziąć prysznic, ZDAje się ,ze jeśli dzieciaczek sie rusza to jest w porządku, dobranoc :*