Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serduszko z czekolady(ona 19).

Jestem ładna, a nie mam powodzenia! Czemu tak się dzieje??

Polecane posty

Jestem ładna, a nie mam powodzenia! Czemu tak się dzieje?? wiele osób mówi,że mam ładne włosy , twarz i ogólnie jestem baardzo spoko z urody, ale powodzenie mam słabiuteńkie. Zaraz powiecie ,że pewnie psychike mam zjechaną, ale wcale tak nie jest. Jestem miła, uczciwa i wrażliwa. Mama mówi,że mam za dziecinną urode i to może dlatego tak sie dzieje- ale to marne pocieszenie:( same brzydale do mnie startuję jeśli już.

Jesteś wredny. Znam swoją wartośc i wiem jak wyglądam... poza tym mam w domu lustro i to nie jedno! :( w szkole jestem lubiona (tzn. na uczelni). W LO zawsze grałam główne skrzypce(chodzi mi o organizowanie imprez itp.) a powodzenie znikome:(

Gość sdfgdsgsjgfs
Jakbyś była ładna to byś miała powodzenie-logiczne chyba.Skoro nie masz powodzenie to Cie okłamują że jesteś ładna i jeśli mówi Ci tak rodzina i koleżanki to sobie to możesz w kieszeń wsadzić bo masz się podobać facetom a nie koleżanką.Umówisz że tylko brzydale do Ciebie startują,więc wyobraź sobie że jesteś odpowiednikiem tego brzydala tylko że w damskim wydaniu.Jakbyś była ładna to by startowali do Ciebie ładni.

ale ja mam chłopaka! i on jest przystojny. Tylko poza nim nikt do mnie nie startuje:( nie rozumiem tego.

Gość jhgh
to ze sama sobie się podobasz nie znaczy e i wszystkim masz się podobać . Moze jednak za wysoko srasz niz dupę masz a Ci co sa wg Ciebie brzydcy są więcej warci niż Ty. Juz samo stwierdzenie ze brzydale za Toba latają dobrze o tobie nie świadczy

Gość askdfaskfafkl
hej koleżanko skąd jesteś może jakbyśmy sie spotkali to ocenił bym twoją urodę przy kawie ? :)

czy to, że mam zespół downa coś zmienia ?

W szkole miałem koleżankę, chyba najładniejsza w klasie, a nie miała powodzenia, chociaż wszyscy bardzo Ją lubiliśmy. Po prostu, patrzyłem na Nią, jak na piękne dzieło sztuki. Może nie miała wtedy tego "czegoś". Wiem, że teraz jest bardzo szczęśliwa w małżeństwie, pewnie znalazła człowieka, który umiał odkryć to "coś"??? Czego i Tobie życzę, lepiej nieco poczekać, nie narażać się na jakieś klęski zyciowe.

Gość staszek kurwaaaaaaaa
masz wahania nastrojów jak baba,znowu będziesz taki wredny? Czasem tak jest,że podświadomie się kogoś odpycha jaka od razu litość chłopie?:O

askdfaskfafkl -----------------> jestem z podlasia. Niektórzy z was już mnie obrażają itp. a to miłe nie jest. Dobrze rozumiem,że nie wszystkim muszę się podobac , bo to jest awykonalne. :( Chce tylko podkreślic ,że jakoś chłopacy do mnie nie startują. Odczuwam na sobie ich wzrok i to,że się za mną oglądają ,ale nic więcej. . .

Gość supermannnn
Same pieknosci na tym Cafe siedza i marudza, ze powodzenia nie maja.

Gość sdfgdsgsjgfs
Odczuwasz ich wzrok??-to Ty jakieś medium jesteś :P Jeśli odczuwasz coś takiego to chyba jesteś przewrażliwiona i źle to interpretujesz.

Gość fff2
"ale nic więcej" a po co ci wiecej?

Dobra... nie chcę mi się już z wami dyskutowac, bo tylko głupie żarciki sobie robicie. Myślcie sobie,że jestem głupia, brzydka i co tam jeszcze chcecie. Nie interesuje mnie to skoro mnie obrażacie i robicie ze mnie kretynkę. Dobranoc.

Gość sdfgdsgsjgfs
serduszko z czekolady(ona 19). Dobranoc :) i miłego wieczoru :)

Ocieracz Napieralski---> sam jestes rozhwiany!!:(

Gość regres to uczuciowy gej
po co ci cos wiecej jak masz chlopaka, podobno przystojny to czego wiecej chcesz??

Masz chlopaka wiec o co Ci chodzi?Ciesz sie ze chociaz jeden na Ciebie spojrzal i masz swojego faceta.Chcesz miec kolejke czy tlum mezczyzn przed swoim domem?

Nie chce innego chłopaka. Tylko zastanawia mnie własnie to dlaczego inni chłopcy do mnie nie 'podbijaja'.

Gość laki laki
ale z ciebie kurwa, jestes z kims a chcesz cos wiecj(jakis przygodny seks) z innymi. pustak z ciebie i tyle, liczy sie cos wiecej niz te twoje lustereczka i czy ktos patrzy na ciebie czy nie pustaku. a w lo mialas powodzenie bo pewnie same takie tepe dzidy byly jak ty a ba studiach sa juz ludzi co cos maja w glowie i widza w tobie tylko ladnego pustaka ktory ma ochote na cos wiecej z innimi, nie martw sie napewno ktos sie znajdzie

I nie piszcie do mnie na Ty. 😭

Gość fajna pupa
Nie martw się. Każda potwora znajdzie swego amatora. I na Ciebie też ktoś kiedyś spojrzy łaskawym okiem. :D