Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaona

pytanie do panów

Polecane posty

Gość onaaaaona

Czuję się mało atrakcyjna, gruba i w ogóle. Staram się o siebie dbać, zawsze ładnie pachnieć itd. niestety lubię jeść i gotować i jakoś nie umiem sobie z tym trwale poradzić (tylko nie mówcie, żebym się ruszyła, bo ja się ruszam. pływam, spaceruję). Jakiś czas temu poznałam fantastycznego faceta. Dużo rozmawiamy, czytamy te same książki, mamy podobne zainteresowania, gust muzyczny i filmowy. Świetnie nam się ze sobą przebywa. Bardzo się zaangażowałam i mam pytanie. Może Wam się ono wydać głupie, ale nie mam doświadczenia i nigdy z nikim nie byłam, proszę o poważne odpowiedzi facetów. Czy jeśli macie często erekcję w towarzystwie jakiejś kobiety to możliwe, żeby ona się Wam nie podobała? Czysto fizycznie/seksualnie.

Gość Ogolony-h
Jezeli facet ma erekcje w obecnosci kobiety, tzn ze ma ochote na nia - SEX

Gość klamkofon
niekoniecznie, ale najprawdopodobniej go pociągasz... facet może jednak podniecić się z innych przyczyn niż takie oczywiste i bezpośrednie zainteresowanie inną osobą - np ze względu na fakt że flirtuje z Tobą, że czuje, że na niego lecisz... przyczyn erekcji może być wiele...

Gość onaaaaona
ma rozmawiając też na neutralne tematy. ale to o tym że z powodu że na niego lecę to ciekawe co najmniej ;)

erekcja = podniecenie a to nie bierze się z powietrza ;) może to że masz parę kilo więcej jest atutem bo niektórym kobietą te zbędne kilogramy ładnie się rozkładają :)

Gość onaaaona
zapewniam, że pasztetem na pewno nie jestem;)

Gość stefan44
a jakie masz stopy ?

Gość onaaaona
pachnące

Gość stefan44
w sensie rozmiar i kształt

Gość onaaaona
ciulate 46

Gość onaaaona
a co Cię to obchodzi?

Gość stefan44
obchodzi bo wylizałbym :classic_cool:

Gość jujujujhyhyhygtgt
calowaliscie sie juz itp?

Gość onaaaona
całowaliśmy. @stefan44 przykro mi. @83 zadzieram kiecę i lecę na zieloną trawkę ;)

Gość Alizss
Jezu Levviatan sie znowu wypowiedział heheh.. rzadko tu zagladam, a le widze że w kazdym wątku doradza Levviatan :D

to ze mu stoi swiadczy tylko i wylacznie ze jest gotowy na bzykanie, a z jakiego powodu to wie tylko on sam. czasem wystarczy jedna mysl i juz pala stoi, a jaka to mysl, kto to moze widziec. zdrowy facet mysli o sexie srednio 50 razy na min. moze mysli o tobie a moze o twojej matce patrzac na ciebie, moze prosciej byloby spytac jego samego