Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dianka8

Powrót tenisówek..?

Polecane posty

Gość Dianka8

😭 wczoraj wybrałam się na zakupy, chcialam kupić jakieś sportowe buty... wszędzie tenisówki... daichmann, CCC... wszędzie...jak stanęłam przed tą wielką ścianą z butami to nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać... czy to jest jakiś wielki powrót? kupiłam jedne w daichmanie... wyglądam jak 16stka... porażka... czy nie ma juz normalnych adidasów??

po adidasy idz do sklepu sportowego - adidas, nike itp. a teniswoki juz wrocily dawno

Gość jak taka z ciebie sportsmenka
to idź do sklepu sportowego i kup sobie adidasy...

Gość Dianka8
hmm... potrzebuję buty do pracy, nie chce wydawac 200 czy 300zł za pumy, czy nike gdzie będe je zdzierać w pracy...

Gość jak taka z ciebie sportsmenka
to gdzie ty pracujesz, że musisz w obuwiu sportowym chodzić?

Gość ksb
ale jak wydasz na buty firmowe to tak latwo ich nie zedrzesz, ja kupilam 4 lata temu, chodzilam do pracy, i chodze nadal i sa prawie jak nowe , buty nike za ok 250zl

Gość Dianka8
hehe... w sklepie odzieżowym, nie musze mieć sportowego, ale w takich najwgodniej, dżinsy, adidaski... no to jak tenisówki wrócily dawno to chyba jestem baaardzo zacofana...

Gość rzeczywiście ejsteś zacofana
j już trzeci sezon biegam w trampkach, a nastolatką nie jestem;] Jak w odzieżowym pracujesz, to kup sobie jakieś wygodne płaskie buty, np. baletki. Tylko nie jakiś szajs z podeszwą z papieru.

Gość malagenia
Nie wiem czy kiedykolwiek tenisówki odeszły z mody ;) Faktycznie jest ich bardzo dużo w sklepach obuwniczych, do tego wyglądają coraz bardziej ciekawie. Mi w oko wpadły te conversy: http://www.tanisport.pl/converse/114060_TAYLOR/Product.aspx Na pewno dzięki nim na ulicach będzie bardziej kolorowo :)