Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Dianka8

Powr贸t tenis贸wek..?

Polecane posty

Go艣膰 Dianka8

馃槶 wczoraj wybra艂am si臋 na zakupy, chcialam kupi膰 jakie艣 sportowe buty... wsz臋dzie tenis贸wki... daichmann, CCC... wsz臋dzie...jak stan臋艂am przed t膮 wielk膮 艣cian膮 z butami to nie wiedzia艂am czy 艣mia膰 si臋 czy p艂aka膰... czy to jest jaki艣 wielki powr贸t? kupi艂am jedne w daichmanie... wygl膮dam jak 16stka... pora偶ka... czy nie ma juz normalnych adidas贸w??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
po adidasy idz do sklepu sportowego - adidas, nike itp. a teniswoki juz wrocily dawno

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak taka z ciebie sportsmenka
to id藕 do sklepu sportowego i kup sobie adidasy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dianka8
hmm... potrzebuj臋 buty do pracy, nie chce wydawac 200 czy 300z艂 za pumy, czy nike gdzie b臋de je zdziera膰 w pracy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak taka z ciebie sportsmenka
to gdzie ty pracujesz, 偶e musisz w obuwiu sportowym chodzi膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ksb
ale jak wydasz na buty firmowe to tak latwo ich nie zedrzesz, ja kupilam 4 lata temu, chodzilam do pracy, i chodze nadal i sa prawie jak nowe , buty nike za ok 250zl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dianka8
hehe... w sklepie odzie偶owym, nie musze mie膰 sportowego, ale w takich najwgodniej, d偶insy, adidaski... no to jak tenis贸wki wr贸cily dawno to chyba jestem baaardzo zacofana...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rzeczywi艣cie ejste艣 zacofana
j ju偶 trzeci sezon biegam w trampkach, a nastolatk膮 nie jestem;] Jak w odzie偶owym pracujesz, to kup sobie jakie艣 wygodne p艂askie buty, np. baletki. Tylko nie jaki艣 szajs z podeszw膮 z papieru.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malagenia
Nie wiem czy kiedykolwiek tenis贸wki odesz艂y z mody ;) Faktycznie jest ich bardzo du偶o w sklepach obuwniczych, do tego wygl膮daj膮 coraz bardziej ciekawie. Mi w oko wpad艂y te conversy: http://www.tanisport.pl/converse/114060_TAYLOR/Product.aspx Na pewno dzi臋ki nim na ulicach b臋dzie bardziej kolorowo :)

Udost臋pnij ten post