Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy będzie widać?

jadę na wesele, będę w 20 tc, czy będzie widać?

Polecane posty

Gość czy będzie widać?

czy w 20 tc, brzuch jest już widoczny dla ludzi niewtajemniczonych? czy sikienka juz musi być ciążowa? proszę o podpowiedź, dzięki.

zaraz się pewnie dowiesz że w 20tc to co niektóre już miały brzuch jak balon :D:D:D a tak serio jeśli jesteś szczupła to brzuszek może już być widoczny ale bardziej jako lekko zaokrąglony a co do sukienki ciążowej myślę że w takiej będzie ci wygodniej ale nie będzie jeszcze konieczna :)

Gość dycia33
UBIERZ SIĘ WYGODNIE MYŚLE ZE JESZCZE MAŁO WIDAĆ WIĘC PO CO SIĘ OBNOSIĆ

Gość jami, jami
To zalezy, ćzy będziesz jadła wczeniej dużo pączków :)

Gość ja też tak mam i ciągle się
mi brzucha "wywaliło" dopiero po 24 tygodniu, ale u ciebie moze być inaczej. wcześniej miałam tylko lekko wydęty, jak na wzdęcie;) ale chyba lepiej bym się czuła w luźniejszej iecce;)

Gość Bella...
u mnie było widac ... niewielki brzuszek ale ja bylam przed ciaza bardzo szczupla i kazdy zauwazyl ze jestem w ciazy

Gość hmmmmmmmmm778
u mnie wogóle nie bylo widac, zalezy od kobiety i od tego jak wczesniej wygladalas, ja bylam szczupla i brzuszek dopiero wyskoczyl w 6 miesiacu

Niektórzy mogą juz cos zauważyć... ale jeśli jesteś szczupła, to będzie pewnie tylko lekko zaokrąglony, więc możesz kupić zwykła sukienke, nie ciążową... tylko taką, która raczej nie bedzie opieta na brzuchu, tak myslę.. :)

u mnie było widać... chociaz podejrzewam u kazdej kobiety jest inaczej... u mnie bylo widac juz okolo 10 tc. Nie chcialam nic mowic do 12 tc zeby nie zapeszyc. - ale znajomi i rodzina sami zauwazyli. zalezy to też od kształtu brzucha... bo niektore kobiety mają sterczący - taka jakby piłka a niektore tak jak ja takie okrągły (ponoc z ksztaltu brzucha mozna wywnioskowac czy bedzie to dziewczynka czy chlopiec. i u mnie sie sprawdzilo ze dziewczynka) najwazniejsze zeby bylo ci wygodnie... nic obcisłego itd... pozdrawiam i szczescia zycze.

Gość dyieci sie poca tez
najlepsza bedzie sukienka odcinana pod biustem, z lekkim, zwiewnym dolem. to krój dla ciezarnych oi nie tylko :-)

Gość yukkari
A czy chcesz żeby było widać tę ciążę? Bo a strrrrasznie chciałam się chwalić brzuszkiem i wydawało mi się, że w 3 cim miesiącu już widać i się trochę "wypinałam", chociaż faktycznie do końca 5 mało co było widać :) Jak chcesz ukryć ciążę t opamięta że ZAWSZE znadzie się ktoś "życzliwy" kto na podstawie sukienki, edzenia, picia, tańca wywnioskuje że jesteś przy nadziei.

Gość mama w ciąży
U mnie widać juz od jakiegos czasu.jestem teraz w 21 tyg ciazy.mam figurę gruszki, może dlatego. Pozdrawiam